325 tds oprava valcu...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
325 tds oprava valcu...
zdarvim vas potreboval bych radu nebo vice navrhu:) mam 325 tdsko a spatne tlaky ve valcich a chtel bych je hodit do rychtiku a zaroven nastavit vacku
nevite co to vsech obnasi (vymena) atd. dekuji popr. skusenosti
dik
HElP2help píše:tak to je hodne velkej rozdil 24 a 17 to bude lepsi jinej motor kdyz uz tak tam dam z 525 tds sem se docetl ze jsou lip provedeni nez ty 325
to jen tak trochu sranda.... to musis mit ten motor uplne v kasi. kolik to bralo oleje? jsi musel mit poprskanou celou prdel na aute. jsem mel kdysy podobne tlaky na golfu 3td a dolival jsem 1l/500km a kdyz bylo min nez +15°C tak jsem nenastartoval.
Pokud je to dobře změřený a správně nastavený tak bych nejdříve sundal hlavu změřil ovalitu válců a hledal co je vychozený potom bych se rozhodoval jakou cestou jít koupit jinej motor neznamená že zrovna něco ušetříš protože budou mít namotáno stejně jako ty a za pár tisíc km budeš na tom stejně nebo budeš řešit něco jiného.Záleží jen na tobě jak se rozhodneš.
to urcite. motor je momentalne na nic, takze ho alespon rozdelat a zjistit misto opotrebeni. pokud se rozhodnes pro "novy" motor, tak urcite zkusit na nem zmerit tlaky, abys nekoupil neco podobneho. v lepsim pripade nechat si ten motor nastartovat, jestli nejak neklepe a neni na nem v haji treba neco jineho.