Odpojuje imobilizér čerpadlo?
BMW 325 TD TDS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- TheJaricek
- Nováček
jaký je teda rozdíl mezi 2.5TD 85kw 96kw a TDS 105kw
čaute,mám dotas mám e36 1994 rok 2.5tds 105kw a umřel,tak jsem ho vytáhl a byl uplně na kašu,tak ted hledám 1O5kw motor ale nikde nic za pár peněz,ale prej TDčko je stejné jak TDS..ale mám strach z toho aby to mělo ve finále stejný výkon jak předtím a ne 85kw...(na TD 85kw prej často praskaly hlavy)je to pravda?
prosím poradte...
prosím poradte...
BMW e36 2.5 TDS 105 kw
jaký je teda rozdíl mezi 2.5TD 85kw 96kw a TDS 105kw
čaute,mám dotas mám e36 1994 rok 2.5tds 105kw a umřel,tak jsem ho vytáhl a byl uplně na kašu,tak ted hledám 1O5kw motor ale nikde nic za pár peněz,ale prej TDčko je stejné jak TDS..ale mám strach z toho aby to mělo ve finále stejný výkon jak předtím a ne 85kw...(na TD 85kw prej často praskaly hlavy)je to pravda?
prosím poradte...
prosím poradte...
BMW e36 2.5 TDS 105 kw
- TheJaricek
- Nováček
- TheJaricek
- Nováček
Děkuji všem za podílení na spolupráci, dnešním dnem motor jede.
Udělal jsem toto:
Motor i s čerpadlem TD jsem instaloval do kastle auta TDS
Jediný co jsem udělal bylo že jsem přehodil na čerpadle vrchní elektrickou kostku z motoru TDS na motor TD.
Protože když jsem tam měl kostku TD tak svítila kontrolka vstřiku.
Takže motory TD a TDs r.v.95 jsou naprosto totožní jenom je potřeba přehodit elektronickou kostku kterou ovládá řídící jednotka.
http://www.youtube.com/watch?v=MWPD-Lf3Qd4
Udělal jsem toto:
Motor i s čerpadlem TD jsem instaloval do kastle auta TDS
Jediný co jsem udělal bylo že jsem přehodil na čerpadle vrchní elektrickou kostku z motoru TDS na motor TD.
Protože když jsem tam měl kostku TD tak svítila kontrolka vstřiku.
Takže motory TD a TDs r.v.95 jsou naprosto totožní jenom je potřeba přehodit elektronickou kostku kterou ovládá řídící jednotka.
http://www.youtube.com/watch?v=MWPD-Lf3Qd4
- TheJaricek
- Nováček