jaj pořád dokola... u nás jsi a to už docela dlouho povinen prokázat původ převáženého zboží. To pro případ že budeš tvrdit že není tvoje... Jinak bych ho bez účtenky taky moc nevozil. To je jako když tě zastavěj a budeš mít v autě 6kartonů cigár s polským kolkem... zaděláno na problém... . Kdo ti uvěří že jsi pro ně byl 6x v Polsku a teď je náhodou vezeš najednou? Jak prokážeš že si to vozil po 20 litech a teď náhodou to vezeš vše najednou? Nebo kde jsi vzal ty spotřebitelská balení když od nich nemáš účet??? To se mi jeví rozumější to vozit v ČR rovnou v nádrži.
číst umim,jen sem ti chtěl říct,že mě napadlo to přímo tankovat v de do nádrže,mám nádrž 80 litrů,takže bych to natankoval a tady v čr vytahnul čerpadlem z nádrže,ale jak tak koukám,tady v čr je všechno o hubu...
je to přesně obráceně... o hubu je to všude jinde než v ČR. U nás se dá červená nafta koupit jen se spotřební daní. Takže na tě každý sere. Jde jen o to jestli ji nevezeš od někud kde se dá koupit bez spotřební daně... A je na tobě, aby jsi prokázal že to neděláš... JASNÉ ??? A jak vezeš víc než máš tak k tomu je je ještě extra to ADR. JASNĚ ???
Až tě někde čapnou dej pls vědět kolik tě to stálo... taky se chceme pobavit...
u nás v ČR je prakticky jedno na co jezdíš, stát a celníky zajímá jen jestli z toho mají nějaký výnos... i kdybys jezdil na chcánky a zaplatil SPD, tak je jim to fuk...
kolik to ted vubec stoji? pry to zdrazilo nad euro dost tezce
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
noo asi se to este vyplatia,le jen kdyz bydlis blizko nebo jedes pracovne ja bych i pri 200 litrech vsechnu usporu projel
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
spar píše:Dobrá a co když budu tak hodnej,půjdu na celní,tam jim řeknu že si chci dovézt 200 litrů LTO,že to mám na topení do garáže a že chci zaplatit spotřební daň,dají mi nějaký papír o zaplacení a já když mě nikdo nezastaví budu jezdit pro 200 litrů LTO,do doby než mě celní zastaví a já jim ukážu papír,že sem SPD zaplatil,to by šlo,né?
ty jsi fakt divnej.... přečti si ten zákon a nevymýšlej kokotiny. Tam máš napsané jak se to musí udělat... . To, že na hranicích nikdo nestojí neznamená, že celní deklarace už neexistuje.
číst asi teda fakt neumíš... užjsem psal kousek víš... to jako, že ten sud s LTOčkem už vozíš v autě půl roku jo....