mev1 píše:To Dawe: no jo kamo zase mas pravdu chtel sem sice ujet pasikum ale raci ujedu na 200m leonum no s tema popicema, mozna bych je jel, ale jedine kdyz zase pojedes semnou, bez tebe ani ranu , ale zase nitro uz taky neni tak nevim, dej vedet jestli by se ti chtelo nebo pockame na novou sezonu...
No i kdyby se mi chtělo,tak nemůžu v sobotu jdu do práce do 12ti a tak to padá.
Nebylo by ale špatný vědět jakej je čas na 250m bez nitra.
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
No tak je to vyresene , bez tebe tam nejedu to se mi moc nechce, chtel sem tam i z duvodu ze by sme zas pokecali a tak jinak kamos mi domlouval zavod s evolušnem, ale ten co ma to ejvo (9ka) tak nechce jet sprint z pevnym startem, vymlouva se, ze se tim kazi diferaky a prevodovka, to pak nechapu na co takove auta jsou kdyz se sportovni auto pri sportovni jizde nici, ze si tefa nekoupi raci octavku bude jezdit za tretinu a stacit mu to bude na normalni jizdu taky hold ti co by potencial takoveho auta vyuzily na nej nemaji a ti co na nej maji jsou prizdisraci kterym by stacila i fabia htp a takove auto maji jen aby zamachrovali... Ach jo to je spravedlnost
BMW e36 325Mtds, race mechanika by Oldaf, podávačka 800l/h 3,6baru, turbo serie 2.2baru bez přidavače 2.5bar+ s přidavačem, duralová jednohmota 8kg, podvozek M3 3.2 + strongflex
BMW e46 330d 150kw kompletní Mpaket ERG off cca 230hp
Fabia 1.9 SDI 47kw
ps: v priebehu tyzdna kym mam este elektroniku idem za kamosom to znova precipovat,daco som objavil..inak na fore zahranicnom maju aj kombinaciu 11mm hlava na alektronickom cerpadle a vyzera to nadejne, ale nie VGT turbo bo ma velike EMP odporucaju obtok, predpoklad je cca 210ps a 450nm no ci je to pravda neviem, ale 11mm hlavu viem zohnat
ps: nemate niekto rj z e36 co este nemala vahu vzduchu.?
ne už to kašlu, nejedu samotnemu se mi tam nechce, počkam na dalši sezonu, nějake časy mame v notebooku tak je s čim porovnavat
BMW e36 325Mtds, race mechanika by Oldaf, podávačka 800l/h 3,6baru, turbo serie 2.2baru bez přidavače 2.5bar+ s přidavačem, duralová jednohmota 8kg, podvozek M3 3.2 + strongflex
Fabia 1.9 SDI 47kw
bjukemen píše:ps: v priebehu tyzdna kym mam este elektroniku idem za kamosom to znova precipovat,daco som objavil..inak na fore zahranicnom maju aj kombinaciu 11mm hlava na alektronickom cerpadle a vyzera to nadejne, ale nie VGT turbo bo ma velike EMP odporucaju obtok, predpoklad je cca 210ps a 450nm no ci je to pravda neviem, ale 11mm hlavu viem zohnat
ps: nemate niekto rj z e36 co este nemala vahu vzduchu.?
11mm hlava na TDS? to si menmslím.
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
jake 12mm hlavy jsou z rychloběžných motorů? na sprinty by se hodila asi víc
Fabia 1.9 SDI 47kw
k5ynd1 píše:já kdybych takhle ladil motor, tak bych ho určitě nacpal do něčeho mnohem menšího a lehčího, ještě ho komplet vykuchat a byl bych na poloviční váze přece jenom bávo je docela těžký. potom by to už jelo asi fakt pekelně..
No ono to dobře letělo i v omeze a mev1 má vlastně stejnej setap v báwu a na 200m by mě dal sekundu určitě a to je dost velkej rozdíl...
Je fakt,že v E30tce by to zabíjelo ještě víc... váha dělá hodně.
to uvidime az to zprovoznim.ale planuju to na normal provoz.ze sprintu uz jsem vyrostl
jinak piste jsem jeste dalsi infa