Ahojte potrebujem poradit, na mojom golfe nefungoval jeden kluc tak som ho chcel nakodovat cez vag dash com a immo prestal fungovat ani ked zapnem kluc tak sa nerosvieti ani kontrolka. Blika mi kontrolka rucnej brzdy a svieti abs esp a servo. Prosim o radu.
sak zadaj pin kod a nahraj este raz ten jeden povodny ten by mal zobrat... ked druhy nepodporuje alebo je vadny automaticky stratis aj povodny...ale ten nahrat spet pojde...
lenze problem je vtom ze imobilizer vobec nereaguje ani kontrolka nesvieti. inokedy ked to normalne fungovalo tak ked som zapol kluc kontrolka imobilizera sa rozsvietila a po par sekundach zhasla a teras zapnem kluc a nic. Imobilizer je v pristrojovke a ked sa tam pripojim cez vag tak nehlasi ziadnu chybu ale imobilizer proste nejde. Do samotneho imobilizera cez vag dash com sa uz ani nepripojim skontroloval som aj vsetky poistky.
Dobre zajtra skusim prisposobyt Motor a pristrojovu dosku..
Je to Golf V 2004 takze imobilizer je v pristrojovej doske takze neni na adrese 25 ale na adrese 17. Cez vag niekedy ukazalo chybu aby som zkontroloval RJ motora ale v RJ motora neni ziadna chyba. V ABS pise 3 chyby ze su zle snimace a jedna chyba ze je zle nakodovana RJ.
Cez vag dash can som chcel nakodovat v programe napisalo ze je to dokoncene. Ale teras nejde nastartovat iba toci a nic. Kontrolka rucnej brzdy blika abs a esp a elektricke servo svieti. Pri zapnuti kluca ani na chvylu nezasvieti kontrolka immo.
Dakujem velmi pekne za rady. Som vdacny za kazdu radu.
ten kabel co som pouzil je strasna blbost a uz ho nikdy viac k autu nepripojim. Co teras ked to tam je zle nahrate treba prepalit soft v IMMO. Da sa to vlasne?
vsetko sa da otazkou je za aku cenu...najskor si poplietol jednotku motora ,skus este prisposobit motorovku a pristrojovku V A G O M ,a ked to nepojde vyhladaj racej niekoho v okoly co ti to spojazdni...ked je poskodeny soft v jednotke motora tak to ty asi nespravis...to uz potrebuje programator vybavenie a znalosti v programovani...este ma napadlo skus na chvilu odpojit akumulator...
Naposledy upravil(a) dodoxd dne 02 říj 2012, 19:32, celkem upraveno 1 x.