Aké náradie používate

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

martinsidlo
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od martinsidlo »

jericho-3 píše:Mně se prodřelo pouzdro na tyhle klíče pod sedlem a ztratil jsem je, takže si musím vystačit s klíčkem z merkuru../to je stavebnice/. Sice se říká, nářadí není nikdy dost, ale zase naopak něco opravit se skříní plnou přípravků umí i opice, ale bez ničeho jen eskamotér... :)
To už se mi taky hodila ta malá 7klíček,potřeboval jsem kratkou a nechtěl jsem ničit normální. Mám i plastový nářadí,hlavně kladívko je výborné.Nic s tím nepokazíš.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,770tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
MKTech
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MKTech »

Elora,Hazet,Buco.BGS,Fortum,Tona.Z Elektrického Aku nářadí Dewalt.
dav55
Aktivista

Příspěvek od dav55 »

dneska to stoji vsechno za hovno. stara sada BGS preziva i razovy utahovak, a porad funguje jen racna odesla po x.letech. v hazetu rupla gola jako by ji leserem rezali, force racna zuby jak pro stareho zednika. kamos ma berner a taky neni nijak nadseny. jinac zkouseli jsme klic od tony a normalne se roztahoval. uz to neni co to byvalo.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Řekl bych , že je to důsledek cenové války , kterou rozpoutala ta "zkurvená" Čína a firmy, co tam přesunuly výrobu svých výrobků a ruku v ruce s tím zdražení evropských dělníků a tím nastává ojeb kvality a člověk se setkává s krásným nářadím, které ohne nebo roztáhne i vietnamec.. :o
nepropadat panice...
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Aj cina vie robit kvalitne, ale nie lacno. A europsky kseftar ktori dizlokuje vyrobu do ciny sa snazi iba o jedno: maximalizovat zisk pri minimalizovani nakladov. Tak sa necudjme, ze je vsetko taky hnoj, ked to tam vyrabaju za misku ryzi na den (hm)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="TDI tech"]Aj cina vie robit kvalitne, ale nie lacno. A europsky já ti řeknu moji zkušenost s motory hodnda na pracovních strojích, prořád se něco sralo, díly drahé, věčně něco nešlo nastartovat,

začal jsem požívat jednu značku z čajny skopčenou hondu a je klid, sem nat se poláme páčka sytiče, urve starovací špagát a vše fachčí ;)
JOKINO1982
Přispěvovatel

Příspěvek od JOKINO1982 »

urcite by som isiel do wurthu alebo gedore,ja osobne wurth
AUTOBOSS V30,LEXIA PP2000,RENAULT CLIP,VAG,OPEL COM,OSCILOSKOP,327 ELM,BDM 100,MPPS,DECODER TMS 374,WILLEM 7,1, DIAGNOSTIKA, SERVIS, PREDAJ NAHRADNYCH DIELOV, AUTOFOLIE,GEOMETRIA PODVOZKOV
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

co se týče wirtu uvedu blbý příklad

mám lídláckou uhlovou brusku 115 fachá mi deset let protože ji nikdo nesmí vzít do ruky myslím že dodělává, ale prostě u aut slouží říz a hotovo stála tehdy asi 8OO kč

chtěl jsem si udělat radost koupil jsem si od wirtu 125 jakože doživotní záruka stála sedmičku

dopadla stejne pokud přitlačím zastaví se kryt jsem zobl ceočkem, co ta uřezala u aut nic, sem tam matku, jede na cypa a jen žere kotouče prostě nemá točky,

přišel borec od wirtu jakože mám nakoupit další věci tak jsem mu ji reklamoval a nic že už nemam smlouvu a nemá zájem a už ke mě nejezdí, ttak já osobně bych wirta přirovnal k čajně z lídlu ;)
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

já ted koupil starline rozbrus a zatim jede (LOL)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mě pořád nejde do hlavy, že by světoznámé firmy obětovaly to nejcennější, co mají a to je pověst kvality..
Proto jsem si dnes koupil na burze staré poctivé klíče , kde z jedné strany je norm. klíč, a na druhé straně je očko /z jedné strany očka např. 22 a z druhé strany 24 velikost/. Za 100 kč jeden kus. Tam mám záruku, že ty jsou na celý život /u mne určitě/ :)
nepropadat panice...
m.a.r.e.k
Přispěvovatel

Příspěvek od m.a.r.e.k »

Chalani skusal niekto alebo ma niekto golu od Starline ? Poprosim zdrte sa blbych komentarov nemam problem kupit kvalitne a drahe naradie len by som chcel vediet ci to nieco vydrzi a podobne.
maka123
Přispěvovatel

Příspěvek od maka123 »

Já mám ještě doma montpáky z kejvačky a starou poctivou golu. Dost ořechů jsem dokupoval od Tony, ale ty staré mi přijdou bytelnější. Tři ráčny jsem strhnul, nakonec jsem sehnal starou nepoužitou ráčnu Tonu s přepínáním kolečkem a ta mě přežije.
jurosdi
Aktivista

Příspěvek od jurosdi »

Na domáce hobby my už roky stačí gola a račnové-očkové klúče od UNIOR.
Ešte mám golu od Wurthu( klasika z pred petnástich rokov...).
m.a.r.e.k
Přispěvovatel

Příspěvek od m.a.r.e.k »

ja mam aj tonu aj novsiu aj starsiu aj proxxon len ma to zaujalo kolko to tak vydrzi .
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Máš někde fotku té goly?
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“