To už se mi taky hodila ta malá 7klíček,potřeboval jsem kratkou a nechtěl jsem ničit normální. Mám i plastový nářadí,hlavně kladívko je výborné.Nic s tím nepokazíš.jericho-3 píše:Mně se prodřelo pouzdro na tyhle klíče pod sedlem a ztratil jsem je, takže si musím vystačit s klíčkem z merkuru../to je stavebnice/. Sice se říká, nářadí není nikdy dost, ale zase naopak něco opravit se skříní plnou přípravků umí i opice, ale bez ničeho jen eskamotér...
Aké náradie používate
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- martinsidlo
- Aktivista
Odpovědi: 0
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,770tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,770tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
dneska to stoji vsechno za hovno. stara sada BGS preziva i razovy utahovak, a porad funguje jen racna odesla po x.letech. v hazetu rupla gola jako by ji leserem rezali, force racna zuby jak pro stareho zednika. kamos ma berner a taky neni nijak nadseny. jinac zkouseli jsme klic od tony a normalne se roztahoval. uz to neni co to byvalo.
Řekl bych , že je to důsledek cenové války , kterou rozpoutala ta "zkurvená" Čína a firmy, co tam přesunuly výrobu svých výrobků a ruku v ruce s tím zdražení evropských dělníků a tím nastává ojeb kvality a člověk se setkává s krásným nářadím, které ohne nebo roztáhne i vietnamec.. 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
[quote="TDI tech"]Aj cina vie robit kvalitne, ale nie lacno. A europsky já ti řeknu moji zkušenost s motory hodnda na pracovních strojích, prořád se něco sralo, díly drahé, věčně něco nešlo nastartovat,
začal jsem požívat jednu značku z čajny skopčenou hondu a je klid, sem nat se poláme páčka sytiče, urve starovací špagát a vše fachčí
začal jsem požívat jednu značku z čajny skopčenou hondu a je klid, sem nat se poláme páčka sytiče, urve starovací špagát a vše fachčí

- JOKINO1982
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
co se týče wirtu uvedu blbý příklad
mám lídláckou uhlovou brusku 115 fachá mi deset let protože ji nikdo nesmí vzít do ruky myslím že dodělává, ale prostě u aut slouží říz a hotovo stála tehdy asi 8OO kč
chtěl jsem si udělat radost koupil jsem si od wirtu 125 jakože doživotní záruka stála sedmičku
dopadla stejne pokud přitlačím zastaví se kryt jsem zobl ceočkem, co ta uřezala u aut nic, sem tam matku, jede na cypa a jen žere kotouče prostě nemá točky,
přišel borec od wirtu jakože mám nakoupit další věci tak jsem mu ji reklamoval a nic že už nemam smlouvu a nemá zájem a už ke mě nejezdí, ttak já osobně bych wirta přirovnal k čajně z lídlu
mám lídláckou uhlovou brusku 115 fachá mi deset let protože ji nikdo nesmí vzít do ruky myslím že dodělává, ale prostě u aut slouží říz a hotovo stála tehdy asi 8OO kč
chtěl jsem si udělat radost koupil jsem si od wirtu 125 jakože doživotní záruka stála sedmičku
dopadla stejne pokud přitlačím zastaví se kryt jsem zobl ceočkem, co ta uřezala u aut nic, sem tam matku, jede na cypa a jen žere kotouče prostě nemá točky,
přišel borec od wirtu jakože mám nakoupit další věci tak jsem mu ji reklamoval a nic že už nemam smlouvu a nemá zájem a už ke mě nejezdí, ttak já osobně bych wirta přirovnal k čajně z lídlu

Mě pořád nejde do hlavy, že by světoznámé firmy obětovaly to nejcennější, co mají a to je pověst kvality..
Proto jsem si dnes koupil na burze staré poctivé klíče , kde z jedné strany je norm. klíč, a na druhé straně je očko /z jedné strany očka např. 22 a z druhé strany 24 velikost/. Za 100 kč jeden kus. Tam mám záruku, že ty jsou na celý život /u mne určitě/
Proto jsem si dnes koupil na burze staré poctivé klíče , kde z jedné strany je norm. klíč, a na druhé straně je očko /z jedné strany očka např. 22 a z druhé strany 24 velikost/. Za 100 kč jeden kus. Tam mám záruku, že ty jsou na celý život /u mne určitě/

nepropadat panice...