MAF OFF za dvě koruny :)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
podle me tutim se ti spotreba nemeni. jedine ze by si to vymenil za spatnou vahu ktera ukazuje kraviny a pak se ti treba vic nafukuje turbo (na originalni hodnoty) a timpadem je motor efektivnejsi pri spalovani paliva. Napr takovej powerbox spotrebu snizuje - je to zpusobeni tim ze se ti rozhodi kalibrace cerpadla - casovani. Strika ti to pak v jinej okamzik a pokud si to nastavis inteligentne a nejezdis na plynu cihla tak to snizi o pul litru pohoda. Pri cipu sem pri uprave casovani ziskal pri stejnym mnozstvi pocitove (nemam jak merit) lepsi zatah (v castecny zatezi). Takze jedu pri min plynu vyssi rychlosti (pri udrzovani staly rychlosti). 

Audi A4 B5 1.9TDI 66kW AHU 1997, MAF OFF, EGR OFF. Firds alá SPRINT764
Audi A6 C5 2,5TDi Q-tiptronic 132kW
VW Passat B5 AFN 81kW EGR OFF, MAP SL
-
- Aktivista
Werd píše:Tomu nerozumim - tim ze das jednotce info ze filtrem proteka max mnozsti vzduchu prece nezvysujes vykon motoru - to musi byt vice faktoru
no pokud to začneš titěrně probírat tak to nedělej v tématu maf of za dvě koruny, to je řešení pro socky
ale výměna nové váhy za 5OOO a to je někde jinde

stěma faktorama to máš tak že když sešlápneš plyn na podlahu a na váze máš 15O tak se auto neutáhne ani do kopce tak co se týče jízdy v tomto případě jsou ti faktory na faktory

hoj
zkousim pokusy na 81kW a furt mi to nejak nejede
vahu mam Bosch
dam jednu diodu, od 3000 ot leti jak formule hodnota od 3tis 1275mg)
dam 2 diody (1275 mg na volnobeh a postupne se zmensuje) tak nic moc, a 3diody skoro jako bez vahy
jsem se chtel zeptat jestli nahodou nekdo to nema vyzkouseny na 81kW nejakou kombinaci...
bych si pral aby mi to jelo jak s jednou diodou od 3tis ot v celem pasmu:-)
zkousim pokusy na 81kW a furt mi to nejak nejede
vahu mam Bosch
dam jednu diodu, od 3000 ot leti jak formule hodnota od 3tis 1275mg)
dam 2 diody (1275 mg na volnobeh a postupne se zmensuje) tak nic moc, a 3diody skoro jako bez vahy
jsem se chtel zeptat jestli nahodou nekdo to nema vyzkouseny na 81kW nejakou kombinaci...
bych si pral aby mi to jelo jak s jednou diodou od 3tis ot v celem pasmu:-)
serou me motorkari s dalkovema svetlama, bandit power
Mám vyzkoušený podle logů, že na 66kw funguje líp 5K odpor, než dioda - na váze pierburg dávaj stejnou hodnotu (téměř 850). S diodou klesá požadavek asi o 400 otáček dřív, odpor drží hodnotu dýl 

Ibiza AHU, PP 764, EGR-off, KAT-off - minulost
Leon ASV - PP 764, GT1646V
,,...přitom 4 válce stačí, když turbo tlačí!" http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1C1BOx0Mig
,,...přitom 4 válce stačí, když turbo tlačí!" http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1C1BOx0Mig
ano da - prerusis kabel se signalem das tam stejnou diodu jako na vahu do serie a razem ti to udela 0,2-0,3bar vicaligi píše:neda sa podomnim sposobom "oklamat" aj snimac tlaku v sacom potrubi (na intercooleri) ?
a neodfaci to turbo? btw neviem ktory kabel je tam na signal a vlastne ktore kable mam prepojit s diodoustres3d píše:ano da - prerusis kabel se signalem das tam stejnou diodu jako na vahu do serie a razem ti to udela 0,2-0,3bar vicaligi píše:neda sa podomnim sposobom "oklamat" aj snimac tlaku v sacom potrubi (na intercooleri) ?
to uz je tvuj boj kdyz vymejslis takovy picoviny, ale wg turbo by to melo dat ale zadny jizdy plnej plyn hodinu v kuse. Otazka je jestli se ti vubec nafoukne bez jakyhokoliv tuningualigi píše:a neodfaci to turbo? btw neviem ktory kabel je tam na signal a vlastne ktore kable mam prepojit s diodoustres3d píše:ano da - prerusis kabel se signalem das tam stejnou diodu jako na vahu do serie a razem ti to udela 0,2-0,3bar vicaligi píše:neda sa podomnim sposobom "oklamat" aj snimac tlaku v sacom potrubi (na intercooleri) ?
A čím docílím toho odporu 5K, když ne diodou. Otázka není záměrem rejpání, jen tomu nerozumím, a tak se ptám?Frenzy píše:Mám vyzkoušený podle logů, že na 66kw funguje líp 5K odpor, než dioda - na váze pierburg dávaj stejnou hodnotu (téměř 850). S diodou klesá požadavek asi o 400 otáček dřív, odpor drží hodnotu dýl
Audi A6 3.0 TDI 171 Kw
Klasickej odpor (rezistor) s odporem 5000 ohmůBrawl píše:A čím docílím toho odporu 5K, když ne diodou. Otázka není záměrem rejpání, jen tomu nerozumím, a tak se ptám?Frenzy píše:Mám vyzkoušený podle logů, že na 66kw funguje líp 5K odpor, než dioda - na váze pierburg dávaj stejnou hodnotu (téměř 850). S diodou klesá požadavek asi o 400 otáček dřív, odpor drží hodnotu dýl

Ibiza AHU, PP 764, EGR-off, KAT-off - minulost
tak dnes sem chtěl poléčit diodou bav 21 seata cordobu vario 1,9 tdi 66kw 1999 váha bosch šoup sem diodu mezi piny 4a5 a jak sem to natočil houpalu to volnoběhem nahoru dolů a nák se jí nechtělo jít za plynem jak sem vytáh diodu vše o.k říkal sem si asi divoká dioda skusil sem jinou a stejnej problém diody sou o.k a na diodě ůbytek asi 0,5V
věděl by někdo proč se tomu nechce
o jéééé já už asi vím já hlava prázdná zapoměl odstavit EGR
věděl by někdo proč se tomu nechce

o jéééé já už asi vím já hlava prázdná zapoměl odstavit EGR

Naposledy upravil(a) p.s. dne 19 pro 2012, 18:14, celkem upraveno 1 x.
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
-
- Aktivista