Ahoj,potřeboval bych radu,dostal sem od známého tuk,ale ani u kotle kde je opravdu teplo se nechce rozpustit,mám to v plastovém sudu s malým uzávěrem takže o to větší starost,tak co s tím?dále mě pak zajímá,už se to tady řešilo hodněkrát-ale nikdy se to pořádně nedořešilo.Olej a jízda na něj v zimě.Napadl mě odporový drát do nádrže,nebo žhavící svíčka,ale co doopravdy funguje?Co používáte vy?
kup si kotel na zabijacku, to je nejlepsi a zadarmo. Ve srote se toho vali tech 60litrovych smaltovanych, pokazde co tam jdu, tak jsou tam aspon dva. Novy stoji skoro litr.
Jestli chces kanthal D, mam pr. 0,7 mm, kolik budes chtet
ten brutar je dobrý nápad a co tam po-té nalít,aby to znova neztuhlo,vim že by mohl pomoct benzín,ale bojim se že ho bude potřeba hodně... A co to vyhřívání?klidně sem vkládejte i fotky...
RESPEKT,
Ale řekni mi,co na to na STK?A na co tam je ten obal z plyn.bomby?Já mám vw golf III 1,9 TD,takže takovýhle mechanizmus bych tam nenarval...Ale klobouk dolů,
pokud chceš jezdit na palmu musíš mít větší auto, do auta namontuješ bojler na vodu, ohřeješ na noční proud a vyjezdíš, pak pustíš naftu a propláchneš zastavíš
ptal jem se na ten petrolej leteckej, je to prý do starých naftových letadel,aby to nezmrzlo tak je do -50ti, nezkoušel jsem,ale přes zimu do toho jdu, uvidíme...
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
zero1724 píše:ptal jem se na ten petrolej leteckej, je to prý do starých naftových letadel,aby to nezmrzlo tak je do -50ti, nezkoušel jsem,ale přes zimu do toho jdu, uvidíme...