2,0 tdi 2007 103kw ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
taky bych se rád zeptal, mám ted moznost dobry koupe OII 2.0TDI r.v. 2005 (asi BKD) s DSG má nalítáno 255tkm a docela se toho ale bojim. Je to z Holandskal. Servisku to má.
Kdo zkusenejsi mi k tomu neco rekne, kdyz uz to ma tolik km tak jestli repase DSG teprve bude nutnost nebo vstrikovace atd? Co to ma za typicky vady? Check tam svitil (prej mozna EGR),jinak to jelo jako krava. Mel jsem vybytej notas takze jsem nemohl napichout
Dal tam svitila kontrolka airbagu, udajne prej trpej na vysezeny sedacky ze se tam prej prerusi nejakej kontakt 
Za kolis se da treba sehnat ten EGR?
Kdo zkusenejsi mi k tomu neco rekne, kdyz uz to ma tolik km tak jestli repase DSG teprve bude nutnost nebo vstrikovace atd? Co to ma za typicky vady? Check tam svitil (prej mozna EGR),jinak to jelo jako krava. Mel jsem vybytej notas takze jsem nemohl napichout

Seat Toledo II (1M) - 1.9TDI 81kW ASV
taky bych se rád zeptal, mám ted moznost dobry koupe OII 2.0TDI r.v. 2005 (asi BKD) s DSG má nalítáno 255tkm a docela se toho ale bojim. Je to z Holandskal. Servisku to má.
Dal tam svitila kontrolka airbagu, udajne prej trpej na vysezeny sedacky ze se tam prej prerusi nejakej kontakt 

Seat Toledo II (1M) - 1.9TDI 81kW ASV
schomi píše:taky bych se rád zeptal, mám ted moznost dobry koupe OII 2.0TDI r.v. 2005 (asi BKD) s DSG má nalítáno 255tkm a docela se toho ale bojim. Je to z Holandskal. Servisku to má.
Kdo zkusenejsi mi k tomu neco rekne, kdyz uz to ma tolik km tak jestli repase DSG teprve bude nutnost nebo vstrikovace atd? Co to ma za typicky vady? Check tam svitil (prej mozna EGR),jinak to jelo jako krava. Mel jsem vybytej notas takze jsem nemohl napichoutDal tam svitila kontrolka airbagu, udajne prej trpej na vysezeny sedacky ze se tam prej prerusi nejakej kontakt
Čau, psal jsem už dřív, mám BKD najeto 200 000, co se týče motoru, tak ok, ERG jsem dával nový, koupen ve škodovce asi za 1800,- jinak motor pořád tahá jako blázen.
Problém jsem měl s převodovkou, kód HDV rosypalo se mi ložisko a za jízdy mi padaly pod auto díly z převodovky. Dal jsem jinou KXX a maká to.