Jak zapsat kola bez typového listu?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jak zapsat kola bez typového listu?
Zdravím, někdo tu nějakou dobu zpátky psal, že se to dá udělat, ale nenašel sem to.
Mám doma kola ATS 15" s gumama 195/50 a rád bych to šoupnul na feldu
Mám doma kola ATS 15" s gumama 195/50 a rád bych to šoupnul na feldu
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Impreza WRX 195kW
- marena tdi
- Aktivista
- marena tdi
- Aktivista
O uplatku tady nebyla rec. Oficialne potrebujes originalni typovy list k danym kolum. S typovym listem a autem zajedes na STK,kde ti K technik prekontroluje kola,rozmer pneu, a orazitkuje ti typovy list.tato kontrola stoji 250 kc. S tim pak jdes na urad zapsat novy rozmer kol a pneu do TP. Typovy list musi mit originalni podpis a razitka,zdny okopirovany s internetu.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
A na to si přišel jak??norok86 píše:napiš výrobci kol, třeba ronal ti ho vystaví za 2000Kč bez DPHThomy píše:To je mi jasny, ale co kdyz sem kupoval ty kola starsi a nemam k nim ten list?
Já psal do ronalu a ochotná paní mi poslala TL i TUV zcela zdarma..

Octavia II RS
Po mě chtěla 2000 když jsem chtěl typ list na scirocco 53BRudisTDic píše:A na to si přišel jak??norok86 píše:napiš výrobci kol, třeba ronal ti ho vystaví za 2000Kč bez DPHThomy píše:To je mi jasny, ale co kdyz sem kupoval ty kola starsi a nemam k nim ten list?
Já psal do ronalu a ochotná paní mi poslala TL i TUV zcela zdarma..zapisoval jsem 18" R39 ronaly.. A stačilo to vytisknutý..na TK mě to stálo 150kč a na úřadě 50kč..
"Dobrý den,
Typový list Vám můžeme vystavit za poplatek 2000,- Kč bez DPH.
Pokud máte zájem pošlete prosím fakturační údaje.
S pozdravem
RONAL CR s.r.o.
Lucie Kovářová
Phone: +420 493 587 200
Address: Jungmannova 1117
CZ-50601 Jicin
E-mail: Lucie.Kovarova@ronal.cz
Homepage: www.ronal.cz"
Škoda Octavia II face