mily zlaty grinch, komunita ti dakuje.
a uz ked chodis na ruske fora, mohol by si sa konecne naucit po rusky, zacinaju tam byt z tvojej skolskej anglictiny nervozni
joe píše:mily zlaty grinch, komunita ti dakuje.
a uz ked chodis na ruske fora, mohol by si sa konecne naucit po rusky, zacinaju tam byt z tvojej skolskej anglictiny nervozni
joe píše:mily zlaty grinch, komunita ti dakuje.
Já to zkoušel,ale nějak mi to neběží - po výběru vozu jsou všechna pole šedá a nic nejde spustit.Ta samotná knihovna asi nestačí - v nastavení jsou 2 cesty - jedna ke knihovně a jedna k exe souboru.
A můžeš napsat přesný postup,jak to zpojízdnit?Asi dělám něco špatně.Mám verzi 7.1(tu co je tady na nahraj.cz),po instalaci přepíšu knihovnu v DaS\AllUsers\Dataaplikací\Workshopdata\48 a nic.Vše je šedé ,zbývajících dní 0 a v informacích o licenci není vybrána žádná.Dík za radu.
Mortimer píše:A můžeš napsat přesný postup,jak to zpojízdnit?Asi dělám něco špatně.Mám verzi 7.1(tu co je tady na nahraj.cz),po instalaci přepíšu knihovnu v DaS\AllUsers\Dataaplikací\Workshopdata\48 a nic.Vše je šedé ,zbývajících dní 0 a v informacích o licenci není vybrána žádná.Dík za radu.
restartoval jsi to nejdříve po instalaci?? je to nutné...