EWT nezdá se mi délka 5ky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Když sem to tady četl tak sem si vzpoměl že ani nevím jakej mám kod převodovky..při 200ot na 6q tacho cca 105 Ví někdo podle převodu..?
Díky...
Díky...

VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..

koukam, ze se to tady rozjelo, ze sem neco vyndaval, predelaval, atd...
chci jen rici, ze prevodovka mi tocila nejakych 3tis ot pri 150-155km....nejak sem nezjistoval, kolik ma kde tocit atd, prislo mi to normalni, kdyz mi EGS tocila na 3t 140km....nic sem nevyndaval ani nepredelaval, nemam tuseni ani jak, ted mam focus a koncern jiz dal neresim....jestli ruda chce, tak at ji vynda a ja ji vemu zpet, byla prodana za cenu obyc prevodovky, protoze sem se chtel zbavit veci po stare oktavii....nestojim o to byt oznacovan za buh vi co....dekuji
chci jen rici, ze prevodovka mi tocila nejakych 3tis ot pri 150-155km....nejak sem nezjistoval, kolik ma kde tocit atd, prislo mi to normalni, kdyz mi EGS tocila na 3t 140km....nic sem nevyndaval ani nepredelaval, nemam tuseni ani jak, ted mam focus a koncern jiz dal neresim....jestli ruda chce, tak at ji vynda a ja ji vemu zpet, byla prodana za cenu obyc prevodovky, protoze sem se chtel zbavit veci po stare oktavii....nestojim o to byt oznacovan za buh vi co....dekuji
Ne v pohodě..kdybych jí chtěl vrátit nebo tě tu označovat za podvodníka,tak to napíšu na první stránku.. Jelikož nemůžu vědět jestli v tom prsty máš nebo ne,tak to tu nebudu řešit jako jiní..jen mě zaskočila ta pětka,ostatní kvalty sedí..
Beztak bych musel převodovku měnit,sám si slyšel proč..
Beztak bych musel převodovku měnit,sám si slyšel proč..
Octavia II RS
Já myslím,že je to zbytečné,,je jasný,že pětkový kola jsou jiný..dál to řešit nebudu..zaskočilo mě to a proto jsem chtěl vědět jestli není třeba nějaká varinta EWT s kratší pětkou..Tomas.cz píše:Mám vyndanou EGR skříň z AGR Octavie, mám sundat víčko a spočítat zuby?
Nemám ve zvyku někoho obviňovat,pokud si nejsem jistý,že za problém může..Honza mi z osobního jednání nepřišel jako vychcánek..Převodovka funguje bez problému a cena odpovída ceně běžné převodovky,,kdyžbych dal víc,tak by mě to asi štvalo..
Octavia II RS
jasny v pohode, rikam me to neprislo, protoze sem s jinou ewt nejel a s touhle sem jezdil po dalnici a byl to rozdil oproti serii, ktera toci pri 160 uz 3500....
nevim, az bude moznost, tak to zkus project nekde po dalnici, v pohode sem s ni jel pres 220 tachometrovych a jeste by to slo, proto mi to vubec neprislo, ze by to bylo kratky
nevim, az bude moznost, tak to zkus project nekde po dalnici, v pohode sem s ni jel pres 220 tachometrovych a jeste by to slo, proto mi to vubec neprislo, ze by to bylo kratky