Cidlo steracu na Passatu 3C

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět

Jak vam funguje vase cidlo?

Me cidlo funguje dobre
3
60%
Taky mi blbne
1
20%
Nemam cidlo
0
Žádná hlasování
...jake cidlo?
1
20%

Celkem hlasů: 5

teekey
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Cidlo steracu na Passatu 3C

Příspěvek od teekey »

Od doby co jsem si poridil Passata 3C me stve jedna vec, blbnou mi sterace. Po koupi jsem hned nechal vymenit celni sklo tak nevim jestli ty sterace "blbly" jiz pred tim a nebo az po.

Jde o to, ze kdyz zapnu stirani na cidlo, tak ikdyz mam frekvenci (citlivost snimace) nastavenou na minimum tlacitkem na pacce, tak ikdyz sklo neni vubec mokre tak se sterace mohou zblaznit. Mezi pozici 2-4 na citlivosti neni zadny rozdil, sterace litaji jako silene.

U starsich passatu se musel menit gel, ktery zesichal a potom to takhle nejak umelo blbbout, ale 3C zadny gel nema. Cim to teda muze byt?
• VW Passat 2.0TDi BMP@103kw
Passat 3C: rady pri koupi
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

nechal bych to nacist, jestli tam nebude nejaka zadava. Protoze na O2 to mam a predpokladam, ze to bude fungovat stejne ;) a delalo mi to neco podobneho. Po nacteni sporadicka zavada na senzor deste a svitu, musel jsem poresit konektor protoze tam spatne drzel a vypadaval. Po oprave ok
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
teekey
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od teekey »

diky za tip, pri posledni diagnostice jsem na nic podobneho nenarazil, ale mozna jsem se dival na jine veci. Nevedel by jsi v jake jednotce by ty chyby mely byt?
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

snad centralni elektrika
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
mirda15
Přispěvovatel

Příspěvek od mirda15 »

Já to dělal na G6, po výměně skla to taky blblo. tam se muselo znova měnit, protože už jsem nevěděl kudy kam. bylo Made in čajna a prý velmi výhodná cena. si ho přitáh zákazník. Měnil jsem za Pilkingtona a po výměně jde jak má. Aby to nebyl tvůj případ. :(
teekey
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od teekey »

to me nestras, je to vyhrivane a cena byla skoro 25k se vsim (asi pred rokem). Ikdyz je fakt, ze minuly tyden me predjizdeli cajti na dalnici a kaminek od nich mi odpraskl supinku ze skla tak uz jsem zjistoval jak by to slo vymenit :roll:
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“