Od doby co jsem si poridil Passata 3C me stve jedna vec, blbnou mi sterace. Po koupi jsem hned nechal vymenit celni sklo tak nevim jestli ty sterace "blbly" jiz pred tim a nebo az po.
Jde o to, ze kdyz zapnu stirani na cidlo, tak ikdyz mam frekvenci (citlivost snimace) nastavenou na minimum tlacitkem na pacce, tak ikdyz sklo neni vubec mokre tak se sterace mohou zblaznit. Mezi pozici 2-4 na citlivosti neni zadny rozdil, sterace litaji jako silene.
U starsich passatu se musel menit gel, ktery zesichal a potom to takhle nejak umelo blbbout, ale 3C zadny gel nema. Cim to teda muze byt?
Cidlo steracu na Passatu 3C
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Cidlo steracu na Passatu 3C
• VW Passat 2.0TDi BMP@103kw
• Passat 3C: rady pri koupi
nechal bych to nacist, jestli tam nebude nejaka zadava. Protoze na O2 to mam a predpokladam, ze to bude fungovat stejne
a delalo mi to neco podobneho. Po nacteni sporadicka zavada na senzor deste a svitu, musel jsem poresit konektor protoze tam spatne drzel a vypadaval. Po oprave ok

O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
diky za tip, pri posledni diagnostice jsem na nic podobneho nenarazil, ale mozna jsem se dival na jine veci. Nevedel by jsi v jake jednotce by ty chyby mely byt?
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
to me nestras, je to vyhrivane a cena byla skoro 25k se vsim (asi pred rokem). Ikdyz je fakt, ze minuly tyden me predjizdeli cajti na dalnici a kaminek od nich mi odpraskl supinku ze skla tak uz jsem zjistoval jak by to slo vymenit