MKM 1.20 Lite - nová verze zdarma ke stažení!

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

vagus
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

MKM 1.20 Lite - nová verze zdarma ke stažení!

Příspěvek od vagus »

Pro ty, kdo si toho ještě nevšimli:

Na www.motordiag.cz je konečně zdarma ke stažení inovovaná a doplněná bezplatná verze MKM 1.20 Lite na komfortky 3. generace (1C0959799...). Připomínám, že se jedná o utilitku na aktivaci funkce "ovládání stahování a vytahování oken pomocí standardního dálkového ovládání". Kromě toho v nové verzi přibylo pohodlné konfigurování některých klasických funkcí komfortní jednotky jako je nastavování blikání blinkrů a pípání při zamykání či odemykání, konfigurace automatického zamčení při jízdě a přehled dalšího nastavení jednotky.
Současně byla vylepšena komunikace s ř.j., takže by mělo být méně problémů např. na starých a pomalých počítačích.

Na podporu osatních jednotek všech druhů a generací stejně jako na skutečně lahůdkové funkce jako je aktivace alarmu nebo možnosti dálkového ovládání na jednotkách, které toto původně vůbec neuměly, ale ještě daleko více, si musíte počkat na full-verzi, která by se měla objevit už zanedlouho!

MKM 1.20 Lite

download: http://www.motordiag.cz/mkm

Obrázek Obrázek

Hlavní funkce programu
Identifikace komfortní jednotky
Identifikace dveřních jednotek
Aktivace/deaktivace dálkového ovládání oken
Aktivace/deaktivace alarmu (budoucí verze)
Aktivace/deaktivace dalších skrytých funkcí (budoucí verze)
Nastavení blikání směrovek a zvukového signálu při zamykání a odemykání vozidla
Aktivace/deaktivace režimu automatického zamykání/odemykání dveří při jízdě

Potřebné vybavení
Diagnostický kabel Fast KKL USB nebo Fast K-COM KKL (k zakoupení na našich stránkách) Program je určen pro použití s kabely Motordiag!.
Počítač PC s OS Windows 95,98,2000,XP

Podporovaná vozidla
Verze MKM Lite 1.20 je omezena na vozidla s komfortními jednotkami řady 1C0 959 799, tedy jednotky tzv. 3.generace. Podporována jsou tedy zejména tato auta:

- Škoda Octavia / Octavia Combi - od r.v. 05/2001
- Škoda Superb
- VW Passat / Passat Variant od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
- WV Golf / Golf Variant od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
- VW Bora / Bora Variant od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
- VW New Beetle od modelového roku 2002 (r.v.2001)
- Seat Toledo od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
- Seat Leon od modelového roku 2001 (r.v. 2000)[/b]
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

jen dotaz když ve vagu dam aktivaci zvuk signalu při odemčení resp zamčení a nic to nedělá tak to tenhle prográmek vyřeší ?

jinak okna už jsem aktivoval s první verzí a super
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

Rybízek píše:jen dotaz když ve vagu dam aktivaci zvuk signalu při odemčení resp zamčení a nic to nedělá tak to tenhle prográmek vyřeší ?

MKM provádí změny rovnou v paměti jednotky, takže funkce se aktivují, ikdyž je např. VAG vůbec nedovolí (v závislosti na distribuční verzi ř.j., např. pro některé země je něco standardně blokováno).
Jen se zeptám siréna/houkačka ti jinak normálně funguje? Např. když projedeš test akčních členů, tak je OK?
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

Hele a nemusí ta jednotka,která to neumí mít náhodou v sobě ještě nějaký Vf člen aby uměla dálku?
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

váha píše:Hele a nemusí ta jednotka,která to neumí mít náhodou v sobě ještě nějaký Vf člen aby uměla dálku?
Jasně že musí, a taky ho má! ;)
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

vagus píše:
Rybízek píše:jen dotaz když ve vagu dam aktivaci zvuk signalu při odemčení resp zamčení a nic to nedělá tak to tenhle prográmek vyřeší ?

MKM provádí změny rovnou v paměti jednotky, takže funkce se aktivují, ikdyž je např. VAG vůbec nedovolí (v závislosti na distribuční verzi ř.j., např. pro některé země je něco standardně blokováno).
Jen se zeptám siréna/houkačka ti jinak normálně funguje? Např. když projedeš test akčních členů, tak je OK?
zjistím to
Golf II TDi
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

tak soudruzi ve špalnesku asi něco zapoměli bud tam nemám ten alarm a nebo chybí sirená.
kromě toho zvukovýho doprovodu ten prográmek na vše reaguje takže super.

číslo je 1CO959799F 3F komfortgerät

ještě dotázek VAG 304cz mi tu komfortku vubec nenajde pouze 409.

používam fast kkl usb
Golf II TDi
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

vagus píše:
váha píše:Hele a nemusí ta jednotka,která to neumí mít náhodou v sobě ještě nějaký Vf člen aby uměla dálku?
Jasně že musí, a taky ho má! ;)
tím chceš říct že to maj všechny? :D
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

Většina těch komforttek VF členy má.Stačí se mrknout.Oddělat kryt a podívat se,jestli je tam na tiš´táku většinou v rohu takový kousek zakrytý plechem.Pokud ano,bude pod ním i na 99% osazen VF modul.
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

cosby píše:Většina těch komforttek VF členy má.Stačí se mrknout.Oddělat kryt a podívat se,jestli je tam na tiš´táku většinou v rohu takový kousek zakrytý plechem.Pokud ano,bude pod ním i na 99% osazen VF modul.
tak to schválně jednu co mám navíc rozeberu,i když to sem chtěl stejně :D
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

váha píše:
cosby píše:Většina těch komforttek VF členy má.Stačí se mrknout.Oddělat kryt a podívat se,jestli je tam na tiš´táku většinou v rohu takový kousek zakrytý plechem.Pokud ano,bude pod ním i na 99% osazen VF modul.
Nemusíš ji hned rozebírat...stačí pouze sundat kryt (rukou to jde bez použítí násilí ;) ) a juknout do praveho horního rohu DPS (pokud to máš konektorem k sobě) u jednotek, co maj konektor z boku. Ty co ho maj "nahoře" mají ten modul v pravo dole pod konektorem. Mám jich tu mraky a některé mají, některé ne. Nové skoro všechny, staré tak 50:50
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
ROMIK
Aktivista

Příspěvek od ROMIK »

Nemusíš ji hned rozebírat...stačí pouze sundat kryt (rukou to jde bez použítí násilí ;) ) a juknout do praveho horního rohu DPS (pokud to máš konektorem k sobě) u jednotek, co maj konektor z boku. Ty co ho maj "nahoře" mají ten modul v pravo dole pod konektorem. Mám jich tu mraky a některé mají, některé ne. Nové skoro všechny, staré tak 50:50
Možná by bylo dobré,když jich máš mraky,hodit foto.
Naposledy upravil(a) ROMIK dne 29 dub 2007, 17:08, celkem upraveno 1 x.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

ROMIK píše:
Možná by bylo dobré,když jich máš mrak,hodit foto.
S tím je moc práce...myslím, že popis je naprosto dostačující...Kdyžtak v úterý naforím základní modely a pastnu to sem.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
TOMI
Přispěvovatel

Příspěvek od TOMI »

Ta vf jednotka je taka leskla plechova krabicka pre 433MHz su napajkovane kolmo na zakladnu DPS a pre 434MHz je mesia krabicka priamo na DPS.
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

HanZ píše:
váha píše:
Však pohoda,včera sem jí měl "rozebranou" ;)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“