reference na http://www.performancechip.cz/kontakt.html

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Marek77
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Marek77 »

Přesně tak, TDi do dvou litrů jsou za 5500 Kč. Ovšem vezmeš-li v úvahu, že součástí úpravy je dvojí měření výkonu na brzdě (před a po úpravě) a kompletní diagnostika, máš čipa za cenu nižší než tři litry. Navíc je to čip ověřený, odměřený a odladěný. Nechci dělat reklamu, sám s TDIfunem zkušenost nemám, ale zní mi to víc než zajímavě.

No a protože Brouk v Telči má taky brzdu a cenovky podobné, myslím si, že kvalita jeho služeb bude velmi podobná.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Maslo23 píše:a ty mas SDI? to je za 4t, jinak 5500, ale i tak je myslim nejlepsi
nebo 1,4tdi.. asi

výlet za funem je rozhodně dobrá volba :-)
Vítek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vítek »

jo mam 3 hrnek! nevim jestli buhu dik nebo bohuzel ale prisel jsem k tomu jak slepej k houslim! Prisel jsem o praci, rozstrelil jsem auto a prvni slusne auto po mesici schaneni byla Ibiza 6l AMF v nej vybave (bez te priplatkove) Tak jsem ji vzal. Da se s tim jezdit za 3,5 ale obcas by to chtelo trosku vykonu.
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

Vici píše:
taky ho mam v plánu a to to mam 300km jednu cestu (LOL)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Vítek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vítek »

stranky brouka jsou http://www.moravia-tuning.cz ? je to tak
moucha
Přispěvovatel

Příspěvek od moucha »

Je to tak
Fabia ATD 74kW Powered by MoraviaTuning
live69
Aktivista

Příspěvek od live69 »

Jarda S. píše:
Vici píše:
taky ho mam v plánu a to to mam 300km jednu cestu (LOL)
Taky mám jednu cestu 350 a už jsem tam byl 2x :D
A co ne! .......... A znám člověka co už tam byl 3x (noteeth)
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO :-)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

K tomu Performancechip, už cena napovídá že to bude velmi kvalitní záležitost (LOL), a také určitě s dlouhou historií.

Trošku jsem se na to podíval, protože na stránce je nesmyslná fakturační adresa, IČO taky někdo zapomněl, tak mě zajímalo o koho se jedná.

Našel jsem to:
http://www.prolog.cz/cs/kontakty

Jan Kratochvíl, technik firmy Prolog. Jinak na uvedené adrese na stránkách (Krškova 1453/6, Velké Meziříčí) žádný Jan Kratochvíl živnostenské oprávnění registrované nemá. Zajímalo by mě, jak to fakturuje.

Je to zaměstnanec Prologu a toto dělá jako melouch, nebo to provádí firma Prolog?

Dneska je to akorát samý šlendrián který si zaslouží poslat ČOIku.

Tady kdyby chtěl někdo jeho mazla, kterému údajně nejsou stahovat okénka po laku. Nebylo to náhodou po chiptuningu? :D
dieselpower.cz/forum/posting.php?mode=editpost&p=800330

---

Ad brzda jakožto záruka kvality?

Ano pro kvalitní úpravu, za kterou se můžete postavit, brzdu potřebujete, není to ale zdaleka vše. A to že ji máte ještě neznamená, že ji umíte použít. Samotná brzda nikoho nekvalifikuje do role kvalitního úpravce, příkladů je dost.

---

TDIfun a Brouk - srovnatelná kvalita

Nebudu a nechci srovnávat, jen zateoretizuji z pohledu zákazníka. Obvykle je cena velmi, velmi vypovídající. Jestli to TDIfun dělá za 4000 (podobná cena jako Brouk), tak z toho logicky přemýšlející člověk samozřejmě usoudí, že je to asi podobná úroveň kvality, to ano.

To je vše.
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Vítek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vítek »

pokud by byla cena vypovidajici tak muzu jet klidne k tomu performance kde je cena uplne stejna jako TDI fun a Brouk. Tak ze je jasne ze cena nevypovida o nicem. bohuzel ne jen v tomhle ale dneska je to ve vsem. Tady v Brne jsem narazil na cloveka co chtel 6000,- a kdyz jsem se zeptal jestli me upravi mapu dle meho prani tak se zacal cukat ze prej to by bylo slozitejsi a drazsi a ani nevedel co chcu. To uz si tam tu mapu muzu soupnout sam a budu to mit zadara
Naposledy upravil(a) Vítek dne 24 lis 2012, 21:05, celkem upraveno 1 x.
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

myslím, že to Richard napsal dobře, z pohledu zákazníka může cena být tím vodítkem, podle kterého se orientuje a srovnává. Že je to naprostý omyl všichni víme už dávno.
Schválně toho úpravce vyzkoušej. Zavolej, že tam máš jiný turbo, jinou váhu, jiný čidlo tlaku a jiný vstřiky a že to chceš naladit. Myslím, že hodně úpravců od toho dá ruce pryč, protože to prostě neumí a jen kopírují.
Neunáhli se a dobře vyber..... :)
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Vítek píše:pokud by byla cena vypovidajici tak muzu jet klidne k tomu performance kde je cena uplne stejna jako TDI fun a Brouk. Tak ze minimalne v tomhle se milis. Tady v Brne jsem narazil na cloveka co chtel 6000,- a kdyz jsem se zeptal jestli me upravi mapu dle meho prani tak se zacal cukat ze prej to by bylo slozitejsi a drazsi a ani nevedel co chcu. To uz si tam tu mapu muzu soupnout sam a budu to mit zadara
Zřejmě jsi asi chtěl napsat "mýlíš". Chvilku jsem přemýšlel, jestli jsi tim nemyslel něco jiného.

Za prvé. Jak můžeš napsat že se mýlím, když nejsi schopen kvalitu posoudit? Tedy předpokládám že nejsi v dané problematice odborníkem, pokud se mýlím, tak mě omluvte. A to že někdo napíše jak auto jede skvěle někde na foru, to neznamená, že je úprava kvalitní.

Za druhé. Cena je velmi vypovídající, ale samozřejmě to není jediné kritérium. Nicméně je to určitě první věc, kterou zákazník vidí a je schopen rozumně posoudit.

Logika. Pokud mám drahé vybavení, zkušenosti které nejsem schopen nabýt za krátkou dobu, jsou to náklady (finanční i časové), nemohu si dovolit prodávat pod náklady. Příliš nízká cena je tím pádem dosti podezřelá. Proč?
Neříkám že není možné prodávat nějaký produkt pod náklady, ale je to velmi nepravděpodobné.

Jak jsem již napsal, nehodnotím kvalitu, ale jen pohledové hledisko, které je rozhodně správné. Protože se v dané branži pohybuji.

Znamená to tedy, pokud prodávám nějaký produkt za příliš nízkou cenu, buď je to o něco ošizeno, a nebo je to dumping a musím ty peníze "nadělat" někde jinde. Jinak bych to nemohl dlouhodobě provozovat. Proč je tedy TDIfun cenově na úrovni Pefrormancechip? Buď není Performancechip tak špatný a nebo je to v něčem jiném.
Nic víc k tomu nemám, a nepíšu ani že TDIfun je špatný nebo dobrý.
Obrázek Obrázek

Vítek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vítek »

no ne v podstate uz je to jasne bud TDI fun nebo brouk. Ale Telc je bliz. Bohuzel ani na jednu stranu ted nejezdim tak to necham jestli se nenaskytne cesta a nebo na jare na vylet
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Ještě dodám, že ono termín "upravit mapu podle přání" je dost obecné a může opravdu znamenat naprosto cokoliv.
Divili byste se, ale občas jsou ta přání zákazníků opravdu zcela mimo realitu, a někteří si to nedají vymluvit.

Nevím tedy, co jsi právě ty měl za přání, a proto ani z tvého psaní nemohu v žádném případě usoudit, zda-li jsi v Brně narazil na dobrého nebo špatného úpravce.
Obrázek Obrázek

Vítek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vítek »

reesha píše:
Vítek píše:pokud by byla cena vypovidajici tak muzu jet klidne k tomu performance kde je cena uplne stejna jako TDI fun a Brouk. Tak ze minimalne v tomhle se milis. Tady v Brne jsem narazil na cloveka co chtel 6000,- a kdyz jsem se zeptal jestli me upravi mapu dle meho prani tak se zacal cukat ze prej to by bylo slozitejsi a drazsi a ani nevedel co chcu. To uz si tam tu mapu muzu soupnout sam a budu to mit zadara
Zřejmě jsi asi chtěl napsat "mýlíš". Chvilku jsem přemýšlel, jestli jsi tim nemyslel něco jiného.

Za prvé. Jak můžeš napsat že se mýlím, když nejsi schopen kvalitu posoudit? Tedy předpokládám že nejsi v dané problematice odborníkem, pokud se mýlím, tak mě omluvte. A to že někdo napíše jak auto jede skvěle někde na foru, to neznamená, že je úprava kvalitní.

Za druhé. Cena je velmi vypovídající, ale samozřejmě to není jediné kritérium. Nicméně je to určitě první věc, kterou zákazník vidí a je schopen rozumně posoudit.

Logika. Pokud mám drahé vybavení, zkušenosti které nejsem schopen nabýt za krátkou dobu, jsou to náklady (finanční i časové), nemohu si dovolit prodávat pod náklady. Příliš nízká cena je tím pádem dosti podezřelá. Proč?
Neříkám že není možné prodávat nějaký produkt pod náklady, ale je to velmi nepravděpodobné.

Jak jsem již napsal, nehodnotím kvalitu, ale jen pohledové hledisko, které je rozhodně správné. Protože se v dané branži pohybuji.

Znamená to tedy, pokud prodávám nějaký produkt za příliš nízkou cenu, buď je to o něco ošizeno, a nebo je to dumping a musím ty peníze "nadělat" někde jinde. Jinak bych to nemohl dlouhodobě provozovat. Proč je tedy TDIfun cenově na úrovni Pefrormancechip? Buď není Performancechip tak špatný a nebo je to v něčem jiném.
Nic víc k tomu nemám, a nepíšu ani že TDIfun je špatný nebo dobrý.
ja jsem tim chtel rict ze kdyz si nekdo udela stranky a koupi cinana za par korun a napsise na stranky cenu 8000 tak je to OK? Nebo podle cenoveho kriteria mam oslovit ABC tam je to za 2x tolik co u brouka a myslim ze je o nich napsano dost. A tech co dneska vytahnou cenu za nekvalitni sluzby nebo zbozi aby pro zakaznika vypadalo kvalitne je hodne. O upravach vim jen velmi malo a rozdil poznat neumim proto jsem zalozil tohle tema aby me nekdo poradil protoze vim ze podle ceny se orientovat nemuzu. Vim ze ty jsi jeden z nej lidi co tomu tady v te republice rozumi a mas muj obdiv. Holt kazdej umi svoje

Edit: jen abych byl pochopen je me jasne ze kdo investuje uci se a umi nemuze jit s cenou brutalne dolu. Ale kdo nic neumi a neco naleje muze jit s cenou brutalne nahoru a z pohledu zakaznika zjiska + proto si myslim ze podle ceny, pokud neni uplne nesmyslne nizka se neda vybrat kvalitni uprava
Naposledy upravil(a) Vítek dne 24 lis 2012, 21:42, celkem upraveno 1 x.
Vítek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vítek »

reesha píše:Ještě dodám, že ono termín "upravit mapu podle přání" je dost obecné a může opravdu znamenat naprosto cokoliv.
Divili byste se, ale občas jsou ta přání zákazníků opravdu zcela mimo realitu, a někteří si to nedají vymluvit.

Nevím tedy, co jsi právě ty měl za přání, a proto ani z tvého psaní nemohu v žádném případě usoudit, zda-li jsi v Brně narazil na dobrého nebo špatného úpravce.
nic jsem mu konkretne nerek jen jsem se zeptal. Cekal jsem prave reakci ani se nezeptal co chci udelat. Navic z rozhovory vyplynulo ze tu mapu proste jen nahraje
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“