KONTROLA LOGU PROSIM Nemá vykon

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

p.veselsky.p
Sběrač informací
Odpovědi: 0

KONTROLA LOGU PROSIM Nemá vykon

Příspěvek od p.veselsky.p »

Zdravim Pánové mohli by jste se mrknout na tento log http://m.ulozto.cz/xKs9UJ1/log-01-003-0 ... porter-csv jedna se Transportera T3 podle meho nazoru netlaci turbo ,ale nešlo by zjistit jesstlli je turbo KO a nebo to muze byt necim jinym? Pamet zavad nactu zitra a presnejsi udaje o motoru poslu taky zitra. Zatim diky.
Naposledy upravil(a) p.veselsky.p dne 28 lis 2012, 20:13, celkem upraveno 2 x.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

hadičky ;)
p.veselsky.p
Sběrač informací

NIKDO NIC?
p.veselsky.p
Sběrač informací

Tak jsem to dneska pripojil a byla tam chyba 17964 regulace plniciho tlaku - nedosazena spodni regulacni mez . Rika vam to nekomu neco?
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

hovorí to,že máš deravé podtlakové hadičky
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
p.veselsky.p
Sběrač informací

No podtlakove hadicky? A co turbo ? Nemuze byt v haji?
Frenzy
Přispěvovatel

Příspěvek od Frenzy »

No, podle mě máš auto v nouzáku (LOL) Hodnota váhy tomu nasvědčuje a samozřejmě potom nemůže turbo tlačit nic víc... Nějaký závady? Díra v podtlakovejch hadičkách nouzák klidně způsobovat může...
Ibiza AHU, PP 764, EGR-off, KAT-off - minulost
Leon ASV - PP 764, GT1646V
,,...přitom 4 válce stačí, když turbo tlačí!" http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1C1BOx0Mig
p.veselsky.p
Sběrač informací

No v nouzaku to je no to je pravda ale je tam pouze ta jedna chyba co jsem tu napsal.
Frenzy
Přispěvovatel

Příspěvek od Frenzy »

To mi nějak vypadlo (rofl) Někde ti uniká tlak... Kup si pár metrů hadiček a vyměň je všechny... Pokud si je ještě neměnil, ani se nebudeš divit, že to někde utíká, až je uvidíš :P
,,...přitom 4 válce stačí, když turbo tlačí!" http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1C1BOx0Mig
p.veselsky.p
Sběrač informací

No pravě ze ty uz jsou menene nevim jestli uplně vsechny ale vetsina uz jich je nových ale zitra na to mrknu a uvidim. Spis si myslim ze je tturbo KO.
slovacek.milos
Aktivista

zkus to taky podle sebe

pokud nemáš talent tak se neučíš hrát na housle

a pokud nechceš do svého auta investovat budeš jen v nouzáku ;)
p.veselsky.p
Sběrač informací

Tak jsem dnes prosel hadicky, ventil N75 , vahu vzduchu a bez uspěchu. Ale turbo podle me tlaci malo. Mohlo by byt KO? Tlaci jenom kolem jednoho Baru a vic ani tuk. Ale kdyz rukou pritahnu regulaaci turba na doraz taak tlak malinko stoupne ale myslim ze ta regulace je uz na doraz. usoudil jsem ze to turbo bude KO.
Frenzy
Přispěvovatel

Příspěvek od Frenzy »

Turbo tlačí s obtížema 150mbaru :-) Kdyby tlačilo bar, tak bys byl spokojenej uživatel. Jestli se pohybuje regulace volně, tak by to nemělo bejt tím... Když nastartuješ, měla by se zatáhnout nadoraz. A tlačí tak málo kvůli autu v nouzáku... To by musela bejt mechanická závada v turbu, nebo zatuhlá regulace, aby to házelo nouzák, ale tahle chyba značí, že někde uniká tlak... :roll:

Co znamená, že si prošel to, co si prošel? Vyměnil si zbytek hadiček, vyměnil si N75 za jinej a místo váhy dal diodu? Pokud ne, tak tu radíme zbytečně... Jestli si přesvědčen o turbu, jak je libo, ale věř, že to tě bude stát daleko víc, než 100kč za hadičku, 1kč za diodu a pár stovek za N75 :roll: Nehledě na to, že i pokud by to bylo turbem, uděláš údržbu a nebudeš dýl případně řešit unikající tlak shnilejma hadičkama...
slovacek.milos
Aktivista

odpoj hadičku pokud bude tlačit stejně už budeš vědět ;)
p.veselsky.p
Sběrač informací

vahu vzduchu jsem mel danou novou a jednu starsi funkcni a hadicky jsem prosel a ty jsou v poradku. Regulace funguje sice me zarazi ze tu funguje pretlakem nez podtlakem neni to totiz moje auto ale ted z nich vypadlo ze tam je mozna jine turbo tak to auto posilam pryc. Jeste je zajimave ze ta chyba tam skoci az po delsi jizde a ne hned ale vykon to stale nema.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“