Čau,
mám takovej menší problém s P 307 1.4 HDI rok 2003. Auto cca po 15-50km ztratí výkon. EGR zaslepeno, turbo tlačí co má, filtry vyměněné, váha O.K. Když koukám na aktuální a požadovaný průtok vzduchu, tak tam je cca 200 rozdíl. Někdo taky říkal, že se ucpává nějaká hadička nebo trubka. Která by to mohla být? Neví někdo? Snad by to měl být častý problém.
307 1,4HDI bez výkonu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
V to jsem taky doufal, ale katalyzátor už vykuchal někdo dávno přede mnou a antipollution fault se rozsvítilo před 14 dny. Nevím proč a nemůžu přijít na to, čím by to mohlo být. Závada nejde ani přes Peugeot Planet 2000 vymazat. Měl jsem venku EGR ventil, chodí pěkně.
Když auto nastartuju a nechám běžet na volnoběh, tak hned spadne do nouze. Pak to vypnu, vytáhnu klíč. Nastartuju, než se na počítači objeví zase Antipollution fault, tak motor vytočím a pak je to dobré. Třeba 50 km, pak zastavím třeba na křižovatce, spadne do nouze a pak už to ani s po vytažení klíčku nejde přes 2800ot.
Kód závady na PP2000 je P0382, Trvalá závada. Obvod relé žhavení. Svíčky jsou napájeny nepřetržitě. Relátko žhavení jsem měl celé rozebrané, funguje správně. Pomalu propadám beznaději, v Peugeotu mi řekli, že to tam mám nechat, že budou proměřovat všechno, ale jezdím tím přes týden mimo, takže to nemůžu.
Potřeboval bych zjistit, jestli to už někdo neměl taky, aspoň se mít od čeho odrazit.
Při měření parametrů na PP2000 je všechno, jak má být.
Neměl to už někdo ?
Předem díky.
Když auto nastartuju a nechám běžet na volnoběh, tak hned spadne do nouze. Pak to vypnu, vytáhnu klíč. Nastartuju, než se na počítači objeví zase Antipollution fault, tak motor vytočím a pak je to dobré. Třeba 50 km, pak zastavím třeba na křižovatce, spadne do nouze a pak už to ani s po vytažení klíčku nejde přes 2800ot.
Kód závady na PP2000 je P0382, Trvalá závada. Obvod relé žhavení. Svíčky jsou napájeny nepřetržitě. Relátko žhavení jsem měl celé rozebrané, funguje správně. Pomalu propadám beznaději, v Peugeotu mi řekli, že to tam mám nechat, že budou proměřovat všechno, ale jezdím tím přes týden mimo, takže to nemůžu.
Potřeboval bych zjistit, jestli to už někdo neměl taky, aspoň se mít od čeho odrazit.
Při měření parametrů na PP2000 je všechno, jak má být.
Neměl to už někdo ?
Předem díky.
Netáhne motor
Ahoj mám stejný problém ale nezačíná mě zlobit po najetí několika km ale vždy když při rychlosti 130 km/hod stáhnu rychlost třeba na 90 km/hod tak mám problém z tahem motoru. Po 5 až 10 min se vše vrací do normálu. Děkuju za radu co by to mohlo být. Vzduchový a olejový filtr vyměněný. Naftový ještě neměněný a ani nevím po kolika najetých km se musí vyměnit Tak ještě jednou díky za radu.