tds mechanicke za elektricke
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problém s maximální dávkou ani tak není, spíš je problém to tam dostat ve vysokých otáčkách, uvidíme co s tím udělají nový rozdělovací hlavy[/quote]
napsal jsem to zjednodusene. cetl jsem, co resite...
a ty mercedesacky radovky jsou stejny pro D i TD? myslim, ze pro zacatek by to bohate stacilo, vykon z toho jde dostat solidni.
dat tam nejaky ten motorpal, to by bylo asi hodne jiny kafe.
napsal jsem to zjednodusene. cetl jsem, co resite...

a ty mercedesacky radovky jsou stejny pro D i TD? myslim, ze pro zacatek by to bohate stacilo, vykon z toho jde dostat solidni.
dat tam nejaky ten motorpal, to by bylo asi hodne jiny kafe.
TD čerpadlo ho ma D nema přidavač...k5ynd1 píše:tak jsem si spatne precetl prispevek od mev1, proto jsem se tak blbe ptalpredpokladal jsem, ze by td cerpadlo (i radove) melo mit pridavac....
BMW e36 325Mtds, race mechanika by Oldaf, podávačka 800l/h 3,6baru, turbo serie 2.2baru bez přidavače 2.5bar+ s přidavačem, duralová jednohmota 8kg, podvozek M3 3.2 + strongflex
BMW e46 330d 150kw kompletní Mpaket ERG off cca 230hp
Fabia 1.9 SDI 47kw
Fabia 1.9 SDI 47kw
v pohode, ja to taky nevedel pred par dny mi to rikal oldaf, shanel sem radovku a sehnal z D tak sem mu psal jestli se da pouzit, protoze treba rotacka co mame mi z e28 se da pouzit i z D jen se prehodi vstup do pridavacek5ynd1 píše:jasne, to jsem si myslel a predpokladal. spatne jsem precetl jeden tvuj prispevek a nejak se mi to nezdalo, proto jsem se tak "blbe" zeptalmev1 píše: TD čerpadlo ho ma D nema přidavač...
BMW e36 325Mtds, race mechanika by Oldaf, podávačka 800l/h 3,6baru, turbo serie 2.2baru bez přidavače 2.5bar+ s přidavačem, duralová jednohmota 8kg, podvozek M3 3.2 + strongflex
Fabia 1.9 SDI 47kw
Fabia 1.9 SDI 47kw
Taky e28 2,4d bylo jedno z mála aut co mělo čerpadlo s přidavačem. To se jen tak nevidí aby na nepřeplňovaným motoru byl přidavač.mev1 píše:v pohode, ja to taky nevedel pred par dny mi to rikal oldaf, shanel sem radovku a sehnal z D tak sem mu psal jestli se da pouzit, protoze treba rotacka co mame mi z e28 se da pouzit i z D jen se prehodi vstup do pridavacek5ynd1 píše:jasne, to jsem si myslel a predpokladal. spatne jsem precetl jeden tvuj prispevek a nejak se mi to nezdalo, proto jsem se tak "blbe" zeptalmev1 píše: TD čerpadlo ho ma D nema přidavač...
PRODÁM NOVOU 12mm HLAVU NA TDS,
VW T3 mTDI ASV , GT2052, 11mm hlava,
BMW E39 525mTDS touring,12mm hlava, IC, diff 2,35, GT3271-tlak 3,1b, jednohmota DURAL 240mm,
VW T3 mTDI ASV , GT2052, 11mm hlava,
BMW E39 525mTDS touring,12mm hlava, IC, diff 2,35, GT3271-tlak 3,1b, jednohmota DURAL 240mm,