Klouže spojka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nejspíš si musel něco podělat při montáži..??kdyby jsi jí někde dal kotel, tak by byla třeba vyhřátá, ale to by jsi viděl..hod pořádný fotky lamely a přítlačáku.jak jsi dotahoval přítlačák..?
VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..
Přítlačák jsem dotahoval postupně, tak si myslím že montáž jsem provedl dobře.najmis píše:Nejspíš si musel něco podělat při montáži..??kdyby jsi jí někde dal kotel, tak by byla třeba vyhřátá, ale to by jsi viděl..hod pořádný fotky lamely a přítlačáku.jak jsi dotahoval přítlačák..?
VW golf IV 1.9TDI, ALH, PP764, spojka z ATD, GT1749VB,AGR + KAT OFF, Chip Reesha
Díky a půjde mi tam když před tím jsem tam měl LUK a není slabej je tam napsáno na 1.9TDi 66KW? já jsem koukal na fabie a našel jsem od LUKa
http://www.cc-autodily.cz/viko-spojky-1 ... odel=FABIA
VW golf IV 1.9TDI, ALH, PP764, spojka z ATD, GT1749VB,AGR + KAT OFF, Chip Reesha
- marena tdi
- Aktivista
Já si tam dám raději SACHS, ale potřebuju vědět zda ten přítlačák cos mi poslal v odkaze je na ATD motor páč tam píšou že je na 1.9TDi 66KW. Abych nekoupil SACHS a on měl jinej menší přítlak či dokonce jiné montážní rozměry!!!Tomas.cz píše:Osobně bych si Luk přítlačák do svýho auta nedal, ale to je tvoje volba
- marena tdi
- Aktivista
Tomas.czdavej píše:Já si tam dám raději SACHS, ale potřebuju vědět zda ten přítlačák cos mi poslal v odkaze je na ATD motor páč tam píšou že je na 1.9TDi 66KW. Abych nekoupil SACHS a on měl jinej menší přítlak či dokonce jiné montážní rozměry!!!Tomas.cz píše:Osobně bych si Luk přítlačák do svýho auta nedal, ale to je tvoje volba
Aktivista
Plácni tam tenhle a jedeš:
http://www.cc-autodily.cz/viko-spojky-1-9td-66kw-2
presne tak.podle cisla je to na VR6, ATD a podobne
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Setrvák z ATD je stejnej jako na první TDi co měli ještě jednohmotu, tudíž ti tam určitě půjde, sám mám na své staré Octavii tenhle přítlačák.davej píše:Já si tam dám raději SACHS, ale potřebuju vědět zda ten přítlačák cos mi poslal v odkaze je na ATD motor páč tam píšou že je na 1.9TDi 66KW. Abych nekoupil SACHS a on měl jinej menší přítlak či dokonce jiné montážní rozměry!!!Tomas.cz píše:Osobně bych si Luk přítlačák do svýho auta nedal, ale to je tvoje volba
-
filirintidintin
- Sběrač informací
také klouže spojka :-)
Zdravím, pánové, píšu zde, ať nezakládám nové téma. Mám audi A3 BKD 165 kw a 497 Nm... Měla by tam být spojka s organikou a nejaky silnější přítlačák. Už jsem zjišťoval ceny a přítlačák a lamela výjde cca 22.000,- Tak jsem se chtěl optat, jestli mi někdo z vás neporadí nějakou levnější variantu. Zda je možnost použít i pro tento motor přítlačák z VR6 a lamelu nechat přeobložit.
Díky moc, za reakce.
Díky moc, za reakce.
Tak dobrá já si ten přítlačák SACHS objednám jak píšete
. A dneska jsem si poslal do RENOVAKU přeobložit spojku organikou HDS 57 jak mi tady doporučily, vyjde to na 527Kč plus pošta tam a zpět, tak jsem na to zvědavej jak to bude šlapat hlavně jak dlouho vydrží
. Díky za rady