Studeny start
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Studeny start
Zdravim, tak jsem myslel ze ty spatny studeny starty vyresim novou a silnejsi baterkou a nepovedlo se :/ Svicky mi mechanik zkousel a vsechny zhavily.. 2 sem teda kupoval loni novy a sou jiny nez ty dalsi dve. Myslite ze i v tom by moh bejt problem ? Pokazdy kdyz ted v chladnu(i v garazi) chci nastartovat, tak se to 1-3x prevali a pak to chytne(hnusne) jakoby po dvou valcich a nee najednou
Poradite nekdo ?

jen se zeptám. Špatný tlaky maj vliv jen na studenej start nebo na jakejkoliv start? Já pořád řeším to, že mi auto špatně startuje jen když dlouho stojí. Je jedno jestli je venku 20 nebo -15 stupnů. Prostě jakmile to stojí cca 10hodin, vždy to déle točí. Jakmile to chytne a chcípnu to třeba za minutu, tak pak to startuje už ok. Dokud to zase nenechám déle stát. Žhavky nový zkontrolovaný, baterka nová 80ah, startér po repasku, palivák měněn před 12tis, ale dělalo to i s novým. Napadá mě že mi padá naftam tak to zkusim těma stop ventilama. Jinak už nevim fakt co dál.jericho-3 píše:Já to teď řeším, kompresí vždy začínám , ale mate mně, že za tepla auto chcípnu a musím chvíli točit než to čapne.
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt

Hele pořídil jsem ten stop ventil. Myslíš že to úbec pomůže? Radil jsem se a mam ho dát na přívod k pal filtru. Jak jinak bych to měl řešit? Vyměnit všechny hadičky bo co?
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno