Příště natočím instruktážní video, jak se to dělá v mínus deseti

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
to není legál děláme to tajně na černo v noci,vancar píše:konecne sem si říkal že když je to tak legál že se tu ještě nikdo nepochlubil videem z výrobytaky bych ho zkoukl tak šup alchymisti točte to
 si na to video vemte kuklu jestli se stydite
  si na to video vemte kuklu jestli se stydite  
   myslim že nejsem jedinej zvědavec kterej by to zkoukl , pěkně polopatě od maistrů jak se to správně dělá . třeba video od Miloše bych viděl nejradši , protože jestli to funguje opravdu tímto způsobem a tak jednoduše jdu objíždět všechny restauračky v okoli
 myslim že nejsem jedinej zvědavec kterej by to zkoukl , pěkně polopatě od maistrů jak se to správně dělá . třeba video od Miloše bych viděl nejradši , protože jestli to funguje opravdu tímto způsobem a tak jednoduše jdu objíždět všechny restauračky v okoli   

naopak když čtu postupy a nezdary některých pokustónů chuť mě přechází
  naopak když čtu postupy a nezdary některých pokustónů chuť mě přechází  Jednoduše jsem člověk pohodlnější pro kterého to vyplívajíc z některých přízpěvků není,ale kdyby to šlo tak , jak píše Miloš zvednu prdel a jdu na to
  Jednoduše jsem člověk pohodlnější pro kterého to vyplívajíc z některých přízpěvků není,ale kdyby to šlo tak , jak píše Miloš zvednu prdel a jdu na to  
 asi jako pro všechny horší bude sehnat metyl ,ale to je taky jen otázka lenosti mám tu hafo fabrik na kdeco atp. takže někde ho určo vyčmuchám nebo koupit rum od Draka tam je ho 40 %
  asi jako pro všechny horší bude sehnat metyl ,ale to je taky jen otázka lenosti mám tu hafo fabrik na kdeco atp. takže někde ho určo vyčmuchám nebo koupit rum od Draka tam je ho 40 %   

prostě si přečteš že to zamíchá klackem ale nevíš jak až vehementně jak dlouho a co je nejdůležitější jak ten klacek vypadá samozřejmě
  prostě si přečteš že to zamíchá klackem ale nevíš jak až vehementně jak dlouho a co je nejdůležitější jak ten klacek vypadá samozřejmě   

a ked si spomeniem ze som to kedysi este aj pral s vodou
 a ked si spomeniem ze som to kedysi este aj pral s vodou  

a susil potom,sa mi chce na tom smiat teraz...ak mate fakt citlive auto tak si to pre pohodu duse vyperte s vodou odstranine z mera sol,mydlo a ine necistoty potom nehajte vyschnut cca 3 dni a tankujte bez obav...ked tu citam ze sa chalani boja naliat mero do auta tak sa smejem natom,ja som to moje mero lial do inych aut ako su octavie a tie auta doteraz jazdia
 a susil potom,sa mi chce na tom smiat teraz...ak mate fakt citlive auto tak si to pre pohodu duse vyperte s vodou odstranine z mera sol,mydlo a ine necistoty potom nehajte vyschnut cca 3 dni a tankujte bez obav...ked tu citam ze sa chalani boja naliat mero do auta tak sa smejem natom,ja som to moje mero lial do inych aut ako su octavie a tie auta doteraz jazdia  uz aj na motorovy olej som jazdil a ked som mal benzinaka tak som donho namiesto benzinu lial metanol a jazdil som....metanol som mal za dobru cenu
 uz aj na motorovy olej som jazdil a ked som mal benzinaka tak som donho namiesto benzinu lial metanol a jazdil som....metanol som mal za dobru cenu 
  dík.   Jo a co sem tu četl tak každej vyfrit je trochu jinej takže když budu mít i já pokaždý jinou směs vyfritů tak abys správný poměr pohledal cooo ? to je pak nevyhratelnej boj nebo když dám přesně podle váhy tak vyjde + - dle kvality vyfritu jakštakš dobrý , dobrý , a hodně dobrý měřo ? je to tak ? nebo i se správnym poměrem dle váhy můžu s nejakým vyfritem udělat nedobrý měřo ?
  dík.   Jo a co sem tu četl tak každej vyfrit je trochu jinej takže když budu mít i já pokaždý jinou směs vyfritů tak abys správný poměr pohledal cooo ? to je pak nevyhratelnej boj nebo když dám přesně podle váhy tak vyjde + - dle kvality vyfritu jakštakš dobrý , dobrý , a hodně dobrý měřo ? je to tak ? nebo i se správnym poměrem dle váhy můžu s nejakým vyfritem udělat nedobrý měřo ?