Nafta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nafta
Ahoj sice tankuji pro pocit lepší naftu OMV nebo Benzina ( maxx mation, Verva ) ale když natankuji u Eurooil optimal diesel, což není taková špička a není tak známý, tak prostě mi přijde, že to auto je živější ... nemůžu si pomoct, mám Passat 2.0 TDI PD, nemáte to někdo taky takovej pocit?
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Nejdůležitějším faktorem ,je kdo tu benzínku provozuje a jak moc si chce namastit kapsu na ůkor kvality.
Všechno ostatní jsou marketinkový keci,aby lidi kupovali nej,nej naftu za 40Kč/L.
Všechno ostatní jsou marketinkový keci,aby lidi kupovali nej,nej naftu za 40Kč/L.

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
Me pocitove prijde, ze nafta Maxx motion z OMV Děčín má asi horší kvalitu nez nafta z Usti nad Labem Verva Benzina. Na volnobeh pri vypnute elektrice mi sviti 0,5l/h u Vervy, u maxxe 0,6. Pocitove reakce plynu mi prijde take lepsi nez u OMV. Navic byl clanek na test naft nedavno, a OMV nema nijak dobrou mazivost...
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Inspekce se bojí akorát poctivý člověk ne benzínky.
A placebo efekt je při natankování nejdražší nafty zaručen.
Lidi probuďte se už budou Vánoce!!!
Tak nezkoumejte blbosti,stejně nic nevymyslíte.Kvalitní nafta u nás v ČR není,je tu pouze průměrná a podprůměrné svinstvo.
Ale když uděláte dobrý marketing tak i ze sračky uděláte rázem prémiové palivo.

A placebo efekt je při natankování nejdražší nafty zaručen.
Lidi probuďte se už budou Vánoce!!!
Tak nezkoumejte blbosti,stejně nic nevymyslíte.Kvalitní nafta u nás v ČR není,je tu pouze průměrná a podprůměrné svinstvo.
Ale když uděláte dobrý marketing tak i ze sračky uděláte rázem prémiové palivo.

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Přispěvovatel
proto ti daj k nákupu slevu 2 kč na litr,všimni si že tam tankujou buď starý dědkové,nebo rádiovky co slyšej na slevu,apak čuměj že auto chcípá nebo aspň škubeLuke10 píše:Drive jsem mel benzina a slo jasne poznat rozdilnost. Takovy benzin u Hypernovi/Tesca jsem natankoval jenom 1x.
Je to poznati u nafty...

moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Faktem je, že jsem teď nějakou dobu tankoval u Tesca. Nedávno u nás ve městě otevřeli novou Shellku, tak teď tankuju tam. Stejně jako u Tesca i do Shellu přidávám VIF. Auto jde o poznání líp za plynem a hlavně, při akceleraci, třeba při předjíždění, nebo když jí naložím do krpálu, tak prakticky nekouří. Na naftu z Tesca jsem za sebou viděl normálně mlhu. Se Shellem tam prostě nejni. Asi lepší oddíl...
...ze všeho nejhorší jsou trpaslíci...
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000
Je to asi věc názoru. Já na Shell třeba už radši nejezdím. Viděl jsem, co to udělalo s autem po 90tis km. Vstřiky zadrbaný jak prase. Maník od Bosche, kterej to pak dával dohromady říkal, ať tankujeme už jen kvalitní naftu. Když jsem mu řekl, že to od nova jezdí na Shell, tak nechápal.
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky