No bohužel jestli má najeto přes 200 tis tak je hotovo, chce to repas nebo novej ... Ono totiž DPF a PD není dobrá kombinace, neumí se tak dobře regenerovat jako CR ...
ajk píše:proč měnit až tu el. veličinu?není lepší ho provrtat jako ve videu a tím vlastně srovnat tlak před a za filtrem?taková díra už se neucpe a jednotka bude dostávat napořád z obou čidel zhruba stejnej tlak a nebude vynucovat regeneraci....
a co ti asi ty čidla řeknou,když tan dude díra jak do prdele?řeknou že je v prdeli
ten protitlak je tam vždy,i u úplně nového FAPu a samozřejmě roste v závislosti na zatížení motoru....
OCT II,2.0 TDi,103KW-BMM
167k/395nm -na pohodu,TDi Fun
ajk píše:proč měnit až tu el. veličinu?není lepší ho provrtat jako ve videu a tím vlastně srovnat tlak před a za filtrem?taková díra už se neucpe a jednotka bude dostávat napořád z obou čidel zhruba stejnej tlak a nebude vynucovat regeneraci....
a co ti asi ty čidla řeknou,když tan dude díra jak do prdele?řeknou že je v prdeli
ten protitlak je tam vždy,i u úplně nového FAPu a samozřejmě roste v závislosti na zatížení motoru....
proč by měly říkat že jsou v prdeli???budou pořád měřit tlak a ten bude na obou +- stejnej...při zatížení bude tlak stoupat ale to zase na obou...nedojde k tomu rozdílu aby FAP požadoval regeneraci....
nakupte si kola a potom budete resit proc se neda dychat. a doufam, ze po vytlucenych filtrech pujdou. at to zaplati ti co si to nechali udelat a 2x ti co to udelali. neni nad to si koupit treba A6 do obchodu 500m a do prace 600m. potom prijede na servis. me tu sviti kontrolka a nehlede na to, ze baterka do pul roku kantare.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Shef píše:Já jsem udál 3 díry o průměru 10mm na peugetu 307 2.0hdi 79kw najeto 240000km a od tý doby má klid
To jsem udělal na C5 1.6 HDI při posledním pokusu o spřátelení s DPF a nejelo to vůbec. Nalítalo tam hafo chyb a konec. Žralo to a hulilo jak dýmovnice. Tak jsem objednal od kámoše z Německa origo a i s poštou vyšel na 240 Eur a pán jezdí v pohodě už 50 tkm.