Felda 1.9D: Jak nastavit časování vstřiku "na ucho"
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Felda 1.9D: Jak nastavit časování vstřiku "na ucho"
Zdravím všechny,
měnil jsem žhaváky a měl sundaný čerpadlo, po zpětný montáži jsem to nastavil tak nějak podle poslechu - teplej motor při jízdě na 1/4 plynu ve vyšších otáčkách malilinko klape, po přidání jede v tichosti. Startuje to taky slušně.
Ale zdá se mi, že to při otáčkách okolo 1500rpm s plynem na podlaze dost kouří (EGR off) a při popojížděčkách po městě chlastá trochu víc, než je zdrávo. S vagem se to ani nespojí (timeout)
Jak to ladíte bez hodinek? Díky.
měnil jsem žhaváky a měl sundaný čerpadlo, po zpětný montáži jsem to nastavil tak nějak podle poslechu - teplej motor při jízdě na 1/4 plynu ve vyšších otáčkách malilinko klape, po přidání jede v tichosti. Startuje to taky slušně.
Ale zdá se mi, že to při otáčkách okolo 1500rpm s plynem na podlaze dost kouří (EGR off) a při popojížděčkách po městě chlastá trochu víc, než je zdrávo. S vagem se to ani nespojí (timeout)
Jak to ladíte bez hodinek? Díky.
Rudolf Diesel to taky nekrmil naftou.
-
- Sběrač informací
-
- Aktivista
[quote="pavoucisit"]Setrvák na 0, čerpadlo na kolík a dotáhnout 3 šrouby, pak napnout kladku, nastartovat a zkontrolovat jestli není něco volného. Dělal jsem to tak několikrát a nebyl se základním nastavením problém.
setrvák na O v okně blíž k motoru, čerpadlo na kolík, sražené kolo vačky, vačka na pravítko, 3 šoubky na čerpadle povolené,
a pak teprve napnout kladku a vše utáhnout
čj motoru je na adrese 41
setrvák na O v okně blíž k motoru, čerpadlo na kolík, sražené kolo vačky, vačka na pravítko, 3 šoubky na čerpadle povolené,
a pak teprve napnout kladku a vše utáhnout
čj motoru je na adrese 41

-
- Aktivista
rozvody jsem ti psal a pak se ladí vagem zátěžák co je na čerpadle na adrese 41
tu tvoji efektivitu u feldy pochopíš nejlépe zde http://www.youtube.com/watch?v=02wB3om_Mbo

tu tvoji efektivitu u feldy pochopíš nejlépe zde http://www.youtube.com/watch?v=02wB3om_Mbo