som si myslel aj ja kym som nezistil, ze som netrafil regulacnu objimkutuner píše:porod by to byt nemel, kdyz si pekne natahnes plny cerpadlo nafty tak vetsinou do 10s motor chytne.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
az tak by som to nedramatizoval, bol som pripraveny vypnut motor skor akoby vyletel do otacoktuner píše:tak to je zavazna chyba, byl jsi sakra blizko totalni destrukci motoru
já se nedivím milion lidí pod hranicí bídy myslíš si že budou volit květinovou alternativu? Solární podvod století který budeš platit i Ty v každé kWh ještě 15 let, kuponová privatizace která přímo či nepřímo poslala tisíce lidí na mizinu, nemluvím o zmrdech typu babiška, balkaláře, ten vytuneloval myslím že 40 tisíc bytů na ostravsku, poslal nepřímo desetitisíce lidí pod most...., na byt si nikdo dneska nevydělá, zadlužení domácností 2 BILIONY KORUNorigoš píše:To máš pravdu, pořád na tu dobu vzpomínám ve zlém. Že dnes někdo volí bolševika nechápu. Já bych mu hlas nedal, ani kdyby mne tam před bajonetama přivlíkli.tehdy nebylo nic v podstate, napr loziska do zadnich kol se upravovali z zigulika