Ahoj málo jsem zašrouboval VIF a rozlilo se mi to ve fildě v té přihrádce v kufru. Lano jsem vypral a pověsil venku ale pořád smrdí. A tu schránku jsem vytřel ale kdykoliv otevřu auto tak to smrdí. Po čase k tomu otupím a nevnímám to ale asi to není nějak zdravé. Čím to mám vymýt? Co to rozpouští? Je to opravdu nezmar smrad.
Promiň musím se ti zasmát... mě pokaždé ukápne a z toho víčka to pak steče na tu vrch. I tak to smrdí jako cip. Ale čím to vyčistit netuším, zkoušels jar?
To ja si jednou pri míchání do kanistru omylem polil botu jednou davkou a pri nasledne jizde jsem po par minutach musel botu dat do kufru a doject bez boty.Vif ma opravdu silu
poradim ti,mne ked sa vyliali sajrajdy v kufry tak som kobercek vyhodil von a vnutro kufra aj kobercek som vystriekal s pripravkom na umyvanie kupelni je to zlta flasa a rozprasuje to bielu penu kupil som to v LIDLi a nehal som to posobit je to silne a ma to aj svoj silny smrad ale ten po dvoch dnoch ustupi spolu aj so smradom od napr. vifu potom kufor klasicky umyjes s mokrou handrickou kobercek mozes tiez oplachnut s vodou
koukám že to narvu raději do sášku.. Teď v zimě to není taková hrůza. Ale jak bylo ještě nad nulou, tak mi dávnovací injekční stříkačka kterou vozím v sáčku docela dost smrděla :_D
Je fak ze sam ten uzaver co je na ty plechovce stoji dost za prd kolikat uz se mi stalo ze povolil a kus vytek ven.....mam ho pro jistotu v nekolika igelitovejch pytlikach