Motor BXE KO! Zlomená ojnice!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
a známý teď koupil fešný O3 1,6CR a hned první měsíc do něj nasypal 12tis za opravy...podrobnosti nevím,ale vyjádření v servisu bylo - no jo pane krátký trasy,to je pro tenhle motor smrt...dle toho všeho by člověk už asi nemohl koupit novější VW v dieslu... 

Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
proč myslíš že v kategorii malých městských aut už nenabízí naftu skoro nikdo, nebo dokonce nikdo? Protože DPF zlobí všude..
Záleží co myslíš pojmem krátký trasy
Záleží co myslíš pojmem krátký trasy
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Magnatec v PD nemá co hladat.Tomas.cz píše:Nad žhavičem 4 válce, ale vsadím se že tam máš Němku![]()
BRU má známej v Touranu, jezdí jako taxi, zatím najeto 260tis, byl to dovoz v 90tis z FR a zatím se tedy na motor nešáhlo, dvouhmota mu klepe, egr nejde, turbo se občas zadrhne ale on jezdí dál, oleje dává Castrol Magnatec 5w40.
e46 325 Xi
A tou pravidelnou návštěvou autorizáku by tím postižený předešel čemu? Jen další opruz přiznat zmetek. Mám se na něco těšit se svojí BXE 10/2007 najeto 91 tis.?cosby píše:Dnes jsem tohle probíral s jedným fundovaným ze Škodovky a říkal,že není vada přetažených-nebo vůbec šroubů,ale že byla vadná série ojnic a škodovka-kdo jezdil pravidelně na servis dává 70% na opravu
Takže byla asi serie vadná materiálové, že? Kdysi jsem dělal UNO diesel , tehdy nešlo nic sehnat , a já potřeboval ojnici, protože ta jeho měla jinou barvu, než ty ostatní, byla přidřená na lágru na na klice. Spodnímu oku nebylo nic..Nebyla úplně černá, ale zabarvení měla jiné.Čekal jsem pořád na ojnici, nakonec majitel řekl ať jí tam dám, že si moc vymýšlím. a já jí tam namontoval, vše bylo O.k._ Mladý majitel tvrdil, jak to jezdí i 140 km/h a najednou auto stálo na laně před dílnou...Výsledek byl, že tahle "popuštěná" ojnice nevydržela nápor mladého pilota a jeho kalupu a přetrhla se přesně jako ten snímek zde uvedený...Motor se zahodil...Chtělo by zjistit, při jakých otáčkách se tohle stává, asi to bude dálnice, nebo jiný kalup, případně vytáčení motoru na max. otáčky.. 

nepropadat panice...