Nissan Patrol

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
srejby
Nováček
Odpovědi: 0

Nissan Patrol

Příspěvek od srejby »

Ahoj všem, po několikaletém pročítání jsem se konečně zaregistroval.
Mám nissan patrol 2.8td bez jakékoliv elektroniky,nejede to špatně,ale turbo má zátah aš od nějakejch 2300ot/m. Chtěl bych ,aby turbo tlačilo co nejníš
tak jsem hledal na internetu,ale nic na toto téma jsem nenašel.
Jaký turbo by se k tomuhle motoru hodilo? asi nejlépe s variabilním natáčení lopatek nebo odstředivá regulace? nic o téhle problematice nevím :?
čau Jirka

ps: moje auto http://www.offroadforum.cz/viewtopic.php?f=15&t=56465
nissan patrol offroad
mazda 323 ditd
petr.marecekdc
Nováček

Příspěvek od petr.marecekdc »

cago nevim co mas za patrola ja mam y61 2.8td taky to jelo takhle vysoko a dal jsem to do kladna a tam to postelovali a z mrtvoli udelali auto a fakt to jede samozrejme mam mechanicky cerpadlo .a taky to min papa a o dost. jestli mas zajem o kontakt tak me napis sms 775112223
patroloffroad
Sběrač informací

Příspěvek od patroloffroad »

daj tam turbo z Audi 2.5TDI
Tomash2
Nováček

Příspěvek od Tomash2 »

to 2.5tdi turbo není špatný,ale je s tím dost práce,vyladit to tak aby to fungolavo,o montáži nemluvím...první krok kterej bych udělal je přidat intercooler.zkrátit osičku na obtokovým ventilu na turbu o necelý cm,tak čtvrt až půl otáčky přidat naftu na čerpadle a eventuelně vyměnit za turbo z Y61 je maličko jinčí a v kombinaci s mech čerpadlem zabírá o něco líp.. na svým patrolu sem taky laboroval s jiným turbem,nakonec sem se na to vys... turbo mi teď talčí až 1.3baru,motor nehulí a jede to asi o kvalt líp než patrol co sem měl předtím v origo stavu... tenhle motor je svou konstrukcí udělanej tak,že jedním turbem to nikdy dokonale nenaučíš zabírát v celém použitelném rozsahu otáček,bud půjde z hovna a pak umře,nebo naopak... to je takovej uděl 2.8ček
Odpovědět

Zpět na „Nissan/Infiniti“