Golf 3 tdi skape motor po starte

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

UchoTD
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

stop ventil by si musel napojiť na spínačku,keď vypneš klúč aby si mohol aj zdochnúť motor :)
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
xmandezo
Přispěvovatel

Příspěvek od xmandezo »

ale pojede to v nouzaku pokud si dobře pomatuju a měřil jsi i jestli jde napětí od spínačky na to relé?
G2 1.6TD tlak 1,3 přidano na naftě :-) turbo z octavia 66kw mazl auto , seat toledo 1l tdi AFN makačenkn auto
misiak
Nováček

Příspěvek od misiak »

to som nemeral bral som to ako samozrejmost ze po otoceni klucikom rele cvakne. skusim zajtra aj to.
Jerry973
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry973 »

No mne to robi znovu, vcera mi to spravilo dva krat za trasu 5 KM. Skusal som test ako pisal niekto dozadu, ze brnknem do rele 109 ale je tam tych krabiciak viac a neviem ktoru som tukol a zhavenie zrazu prebliklo a mohol som nastartovat. Da sa to rele nejako otvorit a vidiet na nom znamky opotrebenia?
Zaujimava vec je, ze aj ked pockam a nehybem s nicim, rele (alebo co to je) sa samo zopne znovu a ine nastartovat. Vcera mi to skapalo hned pri brane ako som isiel domov, tak som jemne vystupil, bezal som rychlo pre book a napojil som kabel. Isiel som hend do riadiacky motoru, ale bez problema som sa tam dostal, hovorim si urcite uz sa rele vzoplo zasa samo medzi tym, ako som bezal pre book. Tak som otocil klucikom na startovanie, zatocil som a motor bezal. Nechal som ho este 15 min, ale uz neskapal. (Ved samozrejme, ked je clovek nachystany, tak to neskape.)

PS: Od riadiacky som spoj nepozeral, lebo neviem kde presne riadiacka je, ak sa nemylim je to pod torpedom na vodicovej strane?
Golf lll combi, 81 kW, AFN
xmandezo
Přispěvovatel

Příspěvek od xmandezo »

to bude tím rele mrkni na něj má na sobě číslo 109 uvnitř bude studenej spoj, relé se hodně hřeje a časem to začne takhle blbnout, že nesepne, kup nové v kelly nebo ho rozdělej a proletuj ho , skoro každé staré tdi které mají lidi kolem mě už tím prošlo, hold ty léta se taky někde projeví (noteeth)
G2 1.6TD tlak 1,3 přidano na naftě :-) turbo z octavia 66kw mazl auto , seat toledo 1l tdi AFN makačenkn auto
Jerry973
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry973 »

Tak som dal na radu a rele som vytiahol a preletoval som vsetky spoje co tam boli. Vysledok sa dostavil na moje ocakavanie velmi pozitivne. Dnes som bol na jazdu cca 60 km a auto ani raz nemalo problem. Zatial to vyzera, ze to pomohlo. Dakujem za radu, toto je co som potreboval.
Golf lll combi, 81 kW, AFN
misiak
Nováček

Příspěvek od misiak »

misiak píše:to som menil ako prve. rele cvakne ale kontrolka nepreblikne. vymenil som uz aj snimac otacok kluky a prekontroloval a premeral vsetky kontakty. jednoducho auto ide, po nejakej chvili zdochne a nejde nastartovat (nepreblikne zhavenie ). auto sa ochladi a znova to funguje. vcera sme pri tom znova stravili cely den a merali uz aj kabliky na riadiacej jednotke.
Co ma zaujalo je, ze auto zdochlo. spustil som test na diagnostike a po chvili nieco v cerpadle cvaklo a prebliklo zhavenie. zrejme stop ventil ak sa nemylim. Da sa to nejako oklamat? myslim napojit niekde plusove napatie aby to slo stale?
takze moj problem vyrieseny, bola to riadiaca jednotka. vymenila sa za druhu auto ide ako ma. :-)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“