@vilozx6: Aniz bych se Te chtel dotknout, je treba pri hledani premyslet:
1) dat vice slov a nasledne zuzovat (slovo, takze z Tveho vyberu nasledne eliminovat slova "montaz" a "do"... hlavne nezapomenout zaskrtnout volbu "Hledej všechna slova"
2) logicky zvolit moznosti hledani, cimz eliminujeme odkazy, ktere budou nejspis k nicemu - pro novacka je myslim si, ze lehce odvoditelne, ze FMIC neni standardni zalezitost a tudiz je nejspis treba hledat v sekci "Zvyšování výkonu VW group"
Kdyz toto clovek udela, dostane vysledek jako jsem dostal ja (zadal jsem "FMIC GOLF IV"):
"Bylo nalezeno 15 výsledků hledání.", pricemz hned
3. odkaz mi dal nejake podnety a mimo to i jine sikovne odkazy. No a kdyz by si i tak clovek nebyl jist, pak ma moznost (rekl bych moralni povinnost) specifikovat dane pozadavky v nejakych jiz existujicich tematech a tak je obohatit, sekundarne ulehcit jeho nasledovnikum v hledani, protoze pokud by zalozil nove tema, je to dalsi "vysledek hledani" na ktery je jeho nasledovnik pomyslne nucen klikat.
Samozrejme, dalo by se namitnout, ze by dany clovek nemusel znat terminologii a tak by nepouzil slovo "FMIC", ktere je v danem pripade znacne smerodatne ... jenze na druhou stranu, kdyz jdu neco delat, tak si o tom nejdrive neco predem dozvim, ne?
... takze kdo hleda (a chce najit) tak v drtive vetsine pripadu najde. Jenze problem dnesni doby je, ze lidi chteji vsechno ted, hned a bez spetky pripravy.
jericho-3 píše:Cokoliv navíc je pro mne problém.
... ale to neni nic, cim by ses mel chlubit. Vez, ze mam moznost tusit v jake situaci se nalezas, protoze moje matka je na tom podobne. Je vyplasena, nervozni, dezorientovana ale chce informaci ... a kombinace techto aspektu ji zcela logicky brani byt ve svem snazeni uspesna. Vzdy ji rikam, aby se uklidnila, zhluboka nadechla a zkusila premyslet jake moznosti ji prohlizec nabizi nebot vetsina veci na netu je intuitivnich a logicky odvoditelnych, navic, nejedna-li se o formulare (a taky ne vzdy to ty informace zapomene), tak vzdy ma moznost pouzit ve vyhledavaci magicke tlacitko "zpet".
Takze nehledat cesty jak to nejde ale jak to jde. A absolutnim zakladem je ucit se, tzn. paklize jsi uspesny, zapamatovat si (v pripade starsich lidi poznamenat si, ostatne moje mamka si k PC bere vzdy poznamkovy blok), protoze tak clovek dokonce i zvirata funguji. Jenze ono musi byt ta vule.
Ted se bohuzel zachovam presne tak, jak ty nesnasis a vezmes to jako pokus o zesmesneni nebo zostuzeni (coz rozhodne moji motivaci neni, jen to pouziju jako nazorny priklad, ktery se do tohoto topicu hodi): nekolikrat jsem ti v dobre vire a zpocatku s pokorou, respektem (ktery ke starsim lidem chovam) a dobre vire radil, ze v cestine je vzdy na zacatku slova v pripade "dlouheho U" je "u s carkou" ... ale tobe je to jedno, kasles na to, nezajima te to, takze to vesele pises dal blbe. A zde se dostavame opet k podstate tohoto tematu - toto je "motiv", ktery demotivuje Humla k tomu, aby tu psal veci dokola - lidi kaslou na to, co napsal, je treba jim to rikat znovu a znovu a odmitaji si je pamatovat, poucit se z nich ... takze proc by to delal?!