Zdravím zkušené, prosím o konzultaci. Zhruba před měsícem jsem si měnil termostat u mé 01 74Kw. Na volnoběh hodně padala teplota, tak jsem koupil WAHLERa a vyměnil. Zlepšení bylo, ale ne až takové jaké jsem očekával. V porovnání s O2 TDI to topilo míň, což může být určitými rozdíly (nemám přídavné předehřívání v okruhu). Každopádně nový WAHLER byl lepší a držel teplotu motoru lépe. Dnes jsem byl na 40km vyjížďce a zjistil jsem že - teplota při jízdě lehká noha 50-55 °C. Do kopce tak 70 ale hned to zase padne. Auto netopí, takže skutečně ten motor je studenej, je to vidět i na spotřebě (cca + 2l).. co mě zarazilo... když jsem sahal na hadice vedoucí do chladiče... horní do chladiče tepla, ale ne moc.. spodní studená... že ventilátory chladiče běžely. Je to normální ? Ventilátory běžej stále nebo se zapínají podle potřeba ? Přijde mi nelogický, že motor je studenej, voda v chladiči také a ještě ventilátory chladiče běžej.
Nevím zda termostat odešel, nebo se jen zasekl, každopádně asi vyměnit že ? Neriskovat že se zasekne zas. Divný je že teda vydržel měsíc.. Pak jestli mi teda někdo napíšete jestli ty ventilátory mají běžet i když motor není natopený. Díky za příspěvky.
O1 - 74kW PD motor se tezko ohriva-ventilatory chladice bezi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
mrknu na to... v podstate ventilatory mi pri jizde jen posili ucinek chlazeni, coz neni ani tak na skodu a neni to zasadni problem pokud se nepletu, pokud bude motor teply tak mi termostat pusti studenou vodu z chladice do motoru, takze chladic je proste chladic a chladi s ventilatorama a nebo bez.. zasadni bude ten termostat asi. hodil jsem do hrnce ten puvodni termostat a zacine se otevirat mezi 81-82st °C, je to OK ? nebo to opravdu musi zacit otevirat pri tech 87°C ??? diky.hansdob píše:ventilátory asi budeš mít spečený relé v "řj ventilátorů je pod levým nosníkem(jako pod baterii)
to je pravda, ale při řešení problému a domněnce kdy zůstává termostat otevřený je tento test dostačující. Jinak jsem vyndal termostat WAHLER a porovnal s tím originálem co tam kdysi byl a teploty otevírání jsou rozdílné. původní otevíral při 81-82°C a Wahler otevíral při 88-89°C, z toho lze usoudit, že teda ta teplota stanovená 87°C je teplota kdy začíná otevírat termostat... kdo to má jinak tak je to už opotřebení, nebo závada.hansdob píše:V hrnci neuděláš tlak jako máš v soustavě takže vaření termostatu v hrnci je věc na to aby jsi zjistil zda funguje ovšem on potom pod tlakem otevřít nemusí.
Problém vyřešen ! Jak jsem rozdělal termostat, tak jsem zjistil, že při poslední montáži se mi termostat pootočil a nesedl správně do plastového hrdla, kde se ulomila ta jedna plastová pacička. Ta se dostala do termostatu kde se zašprajcovala a termostat se nemohl zavřít a zůstávala tam štěrbina. To byl celý problém, jinak je termostat v pořádku, viz. příspěvek výše.
Jenom teď nevím když chybí ta jedna pacička v hrdle, zda je to nějaký zásadní problém, doufám že ne.
Co se týče ventilátorů, teď jsem koukal, že jsem nastartoval, ventilátory se rozjely a po zhruba 1-2min se zastavily. napadlo mě když jsem kontroloval ventilátory během jízdy, jestli nemohly být roztočeny náporem větru a ještě se vydatně točily setrvačností.
Jinak kdo se bude chystat na výměnu termostatu, nevypouštím ani tu vodu výpušťákem, podle mě je to zbytečný, stejně to co vyteče po vyndání termostatu z hlavy musíme pochytat. Auto zvednu a pod auto hodím krabici 60x50 cm vysokou 15cm přes kterou natáhnu igelitový pytel, čímž si vytvořím nádobu, nemám vaničku takže si pomáhám takhle. Nesundavám ani kryt motoru, ono to někde pak vyteče a to se mrknu kde to začíná téct a našteluju si tu krabici tak aby zachytila to co teče po krytu na zem. Pochytám téměř vše, do expanzní nádoby pak doleju asi 2cm abych byl zpátky na MAX. motor opláchnu hadicí a vypláchnu kapalinu tam kde zůstala. Kapalinu co jsem nachytal použiju. Vezmu netkanou textilii a použiju jako filtr při přelejvání do nádoby, zachytí to i opravdu drobné čéstečky, přeci jenom na tom krytu motoru nečistoty nějaké jsou, ale neni to drastický.
Díky všem za příspěvky.
Jenom teď nevím když chybí ta jedna pacička v hrdle, zda je to nějaký zásadní problém, doufám že ne.
Co se týče ventilátorů, teď jsem koukal, že jsem nastartoval, ventilátory se rozjely a po zhruba 1-2min se zastavily. napadlo mě když jsem kontroloval ventilátory během jízdy, jestli nemohly být roztočeny náporem větru a ještě se vydatně točily setrvačností.
Jinak kdo se bude chystat na výměnu termostatu, nevypouštím ani tu vodu výpušťákem, podle mě je to zbytečný, stejně to co vyteče po vyndání termostatu z hlavy musíme pochytat. Auto zvednu a pod auto hodím krabici 60x50 cm vysokou 15cm přes kterou natáhnu igelitový pytel, čímž si vytvořím nádobu, nemám vaničku takže si pomáhám takhle. Nesundavám ani kryt motoru, ono to někde pak vyteče a to se mrknu kde to začíná téct a našteluju si tu krabici tak aby zachytila to co teče po krytu na zem. Pochytám téměř vše, do expanzní nádoby pak doleju asi 2cm abych byl zpátky na MAX. motor opláchnu hadicí a vypláchnu kapalinu tam kde zůstala. Kapalinu co jsem nachytal použiju. Vezmu netkanou textilii a použiju jako filtr při přelejvání do nádoby, zachytí to i opravdu drobné čéstečky, přeci jenom na tom krytu motoru nečistoty nějaké jsou, ale neni to drastický.
Díky všem za příspěvky.