Ahojte, chcem sa poradiť a opýtať na názor viacerých, či takáto pumpička, ktorá bráni odtoku nafty smerom z filtra späť do nádrže môže mať alebo má negatívny dopad na tandem alebo na vstrekovacie trysky, resp. na nejaký iný diel motora. Jednoducho či sa nepoškodzujú alebo nenamáhajú oveľa viac nejaké diely alebo gumičky. Ďakujem.
Nemělo by to vůbec ničemu vadit. Francouzské vozy to mají naprosto běžně. Akorát, že to není primárně určeno jako zpětný ventil, i když to tak samozřejmě může fungovat. Slouží to k zalití filtru po jeho výměně, případně k odvzdušnění palivové soustavy po nějaké opravě, pokud není v nádrži elektrické čerpadlo. Je to dobrá věc, taky jsem o tom uvažoval.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008) Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012) Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
ja som mal takyto jednosmerny ventil na starom tipe / ale iba jednosmerny ventil/ a robilo to protiven.. pretoze nestihala dotekat nafta do filtra a auto pri vysokych otackach dusilo... takze som to zavrhol... ta pumpicka ma sama o sebe dost velky odpor kym cez to prejde nafta a pokial nemas nejaky problem nedaval by som to tam....
Skoda Octavia 1.9TDI, ASV 81kW, r.v. 2002, 230tis. km, climatronic