jen se zeptám, kolik tý naředěný barvy potřebuješ na jedno auto? Když vezmu v potaz, že se dává třeba 7vrstev?
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Zalezi na puvodnim odstinu a na velikosti auta. Ale obecne treba takovy Superb nejakych 7 litru. Takze 3,5 litru barvy, 3,5 litru redidla. Vetsinou staci nejakych 5-6 vrstev.
Tekutá fólie NGENCO UK. Autorizovaný dodavatel pro ČR a SR.
TNT píše:Zalezi na puvodnim odstinu a na velikosti auta. Ale obecne treba takovy Superb nejakych 7 litru. Takze 3,5 litru barvy, 3,5 litru redidla. Vetsinou staci nejakych 5-6 vrstev.
díky za odpověď. Myslel jsem si, že 10l to musí stačit.
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
subz3ro_tdi píše:
dík já si stříkám díly a přístřiky,
co to je tekutá guma jsem dotedka nevědel
navštíví mě zitra jeden lakoš tak si to nechám vysvětlit
Miloši, koukni na youtube a zadej Plasti Dip. Když Ti to totiž bude zítra vysvětlovat, stejně mu to neuvěříš, dokud to neuvidíš
Jestli myslíš tu bílou RS4, jak nalejvá do černýho matu, tak to jsem taky čuměl. V první chvíli jsem si řikal že je to nějakej kokotko. A ke konci mi to vše došlo