Huml
Moderátoři: šulda, Moderátoři
FORESTE : ja som človek, čo na srdci, to na jazyku a keď to chujovo hľadám, mile rád si nechám poradiť, tak neviem prečo by si sa ma mal tým dotknúť. Vyskúšam to tak ako si písal a dám vedieť. Myslím, že veľa ľudí hľadá podobne ako ja, len to tu nikto nerieši 

vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Foreste, ale já při tom nejsem nijak stresován, mě to stačí, jen jsem konstatoval, jak to u někoho je. Nesměj se své matce, počkej si na sebe, jak budeš v kondici a učit se věci, které jsi nebral ve škole. Já nepotřebuji dělat programy , mám to jako relaxaci a u internetu si odpočinu..Nepotřebuji všemu rozumět, když jsem v krizi, zeptám se schopnějšího a chytřejšího a věř, že mi rádi pomohou. Spíš mne zaráži, že na jednom servru, je to tak logické a snadné /např.u smazání inzerátu/a na druhém má člověk pocit, že ti hoši již by se měli věnovat jiné činnosti než úplně zblbnou..Moc informací na jedné straně brání zaznamenat důležité detaily..A co se týče toho tolikrát už vyčítaného ú nebo ů, je tady problém zraku, místo 1 dioptrie bych patrně potřeboval 1,5 -2 , ale zastávám názor/možná primitivní/ že nic se nemá přehánět, tak i oči musí vycházet z toho, že se musí snažit a jelikož jsem u očního již dlouho nebyl, čínské brýle za 29 korun asi nejsou ideál....A ve spotřebě, kterou v dílně mám a kolik jich rozlomím a rozšlápnu, nebudu čumět jako někdo v kanceláři v brýlých za 4000kč... 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
Jericho, ja se sve matce nesmeji ani v nejmensim. S pokorou a slusnosti ji vysvetluji co a jak a pritom ji uklidnuji. Kez bych v jejim veku byl tak psychicky a hlavne fyzicky cily, ale to je jen zbozne prani, protoze v jejim veku budu diky tomu, kam ten svet smeruje uz davno vyrizenej a odrovnanej (jak psychicky tak fyzicky) ... a nebo taky mrtvej
Jinak ohledne tech bryli si dovolim radu - porid si tyto:
http://www.bryle-online.cz/nerozbitne-bryle ... samozrejme v kombinaci s organickymi cockami.
... jen je nesmis (jako napriklad muj otec) prubezne nekde zapominat a ztracet

Jinak ohledne tech bryli si dovolim radu - porid si tyto:
http://www.bryle-online.cz/nerozbitne-bryle ... samozrejme v kombinaci s organickymi cockami.
... jen je nesmis (jako napriklad muj otec) prubezne nekde zapominat a ztracet

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Je to všechno lenost.
Huml a podobní, se s tím také přece nenarodili.
Dovedete si představit ty stovky hodin strávených hledáním řešení?
Co je za problém, věnovat tomu třeba jen pár večerů?
Vždyť už je tady snad 100x popsáno zvyšování výkonu z 66 kW, resp. 81 kW. A 100x to je správně, tak proč opět zakládat nové téma?
Huml je úžasný a vyjímečný člověk, ale taky přece někdy musí chodit do práce a věnovat čas novým technologiím, takže se mu ani nedivím.
Smekám před jeho ( a jemu podobným ) trpělivostí.
Před pár lety mi v jednom období psalo tolik lidí o přestavbu na mTDI, že jsem neměl pořádně čas na svojí práci.
Ani sepsání a nafocení podrobného postupu nepomohlo- já nevydržel.
Už i tady na fóru to jde z kopce.
Přijde SZ, žádný pozdrav, nebo prosím, ale "Hele, jak má udělat tohle a tohle". To je úroveň...
Kolika lidem už jsem něco poslal zadarmo, ať mi pak pošlou poštovné.
Ani je nenapadlo.
Od letoška
Dovedete si představit ty stovky hodin strávených hledáním řešení?

Vždyť už je tady snad 100x popsáno zvyšování výkonu z 66 kW, resp. 81 kW. A 100x to je správně, tak proč opět zakládat nové téma?

Huml je úžasný a vyjímečný člověk, ale taky přece někdy musí chodit do práce a věnovat čas novým technologiím, takže se mu ani nedivím.
Před pár lety mi v jednom období psalo tolik lidí o přestavbu na mTDI, že jsem neměl pořádně čas na svojí práci.

Přijde SZ, žádný pozdrav, nebo prosím, ale "Hele, jak má udělat tohle a tohle". To je úroveň...

Ani je nenapadlo.
Od letoška

Naposledy upravil(a) Bóďa dne 08 led 2013, 20:37, celkem upraveno 1 x.
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Bóďa píše:Je to všechno lenost.
Dovedete si představit ty stovky hodin strávených hledáním řešení?![]()
Vždyť už je tady snad 100x popsáno zvyšování výkonu z 66 kW, resp. 81 kW. A 100x to je správně, tak proč opět zakládat nové téma?![]()
Před pár lety mi v jednom období psalo tolik lidí o přestavbu na mTDI, že jsem neměl pořádně čas na svojí práci.![]()
Přijde SZ, žádný pozdrav, nebo prosím, ale "Hele, jak má udělat tohle a tohle". To je úroveň...![]()
Ani je ne nenapadlo.
Od letoška
Bohužel je to realita.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
-
- Přispěvovatel
Som rád , že toto forum je také ako je . Samozrejme mohlo by mať komfortnejší vyhľadávač , a množstvo iných vylepšení , ale to predsa nie je cieľ , ale prostriedok .
Ak nemáme profesionálneho moderátora - nevadí . Každý z nás môže z dobrej vôle poradiť nováčikovi , alebo lenivcovi že problém na ktorý sa pýta bol už vyriešený a uviesť link . Nemyslím si však že by sme mali niekomu vyčítať pravopis alebo štylistické chyby . Rovnako je iba na nás ,aby sme udržali na prijateľnej úrovni slušnosť a zdvorilosť. Považujem za správne ak odmietneme výsmech , alebo urážky .
Toto forum je miestom kde jedni dávajú a druhí prijímajú . Tí ktorí radu prijali a použili by mali za ňu poďakovať a informovať ako to dopadlo . Tí ktorí nezištne rady dávajú musia mať pocit že neradia ZBYTOčNE . Ako povedal klasik : "Nehádžu perly sviniam ".
Toto forum bude také ako si ho urobíme a ja verím že aj naďalej bude také , že nemá konkurenciu .
Ak nemáme profesionálneho moderátora - nevadí . Každý z nás môže z dobrej vôle poradiť nováčikovi , alebo lenivcovi že problém na ktorý sa pýta bol už vyriešený a uviesť link . Nemyslím si však že by sme mali niekomu vyčítať pravopis alebo štylistické chyby . Rovnako je iba na nás ,aby sme udržali na prijateľnej úrovni slušnosť a zdvorilosť. Považujem za správne ak odmietneme výsmech , alebo urážky .
Toto forum je miestom kde jedni dávajú a druhí prijímajú . Tí ktorí radu prijali a použili by mali za ňu poďakovať a informovať ako to dopadlo . Tí ktorí nezištne rady dávajú musia mať pocit že neradia ZBYTOčNE . Ako povedal klasik : "Nehádžu perly sviniam ".
Toto forum bude také ako si ho urobíme a ja verím že aj naďalej bude také , že nemá konkurenciu .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.