O1 ASV, Turbo, čištění, podložení - prosím o pomoc nebo radu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O1 ASV, Turbo, čištění, podložení - prosím o pomoc nebo radu
U O1 ASV 81kw rv.03 se už delší dobu potýkám s špatně fungující regulací turba. Došel jsem k závěru že chci turbo čisté s podložkama. A otázky zní, dá se koupit repas již s podložeím? Nebo, můžete někdo podpožky dodat? Koho byste doporučili na nákup repasovaného turba? Dovedu si představit že si to demontuju sám, na rozebrání a vyčištění už se ale moc necítím, nemluvě o repasu. Díky za rady, jak postupovat.
Re: O1 ASV, Turbo, čištění, podložení - prosím o pomoc nebo
ti co mi to repasovali/ fy turbocar rychle bezproblémove jednání aspon moje osobní zkušenost/ tak podložit mi to nechtěli pry at to sem tam pořadně projedu,tak sem to rozhodil a z měrek na ventily 0,05mm sem vyseknul podložky a mám to teměř rok a auto šlape bez nouzaku ,zatim spokojenostsita píše:U O1 ASV 81kw rv.03 se už delší dobu potýkám s špatně fungující regulací turba. Došel jsem k závěru že chci turbo čisté s podložkama. A otázky zní, dá se koupit repas již s podložeím? Nebo, můžete někdo podpožky dodat? Koho byste doporučili na nákup repasovaného turba? Dovedu si představit že si to demontuju sám, na rozebrání a vyčištění už se ale moc necítím, nemluvě o repasu. Díky za rady, jak postupovat.
Re: O1 ASV, Turbo, čištění, podložení - prosím o pomoc nebo
Ok, díky za radu i to mě napadlo. Když je to turbo zrepasovaný, jde dobře rozebrat? Mohu použít normální měrky?pavelexc píše: ti co mi to repasovali/ fy turbocar rychle bezproblémove jednání aspon moje osobní zkušenost/ tak podložit mi to nechtěli pry at to sem tam pořadně projedu,tak sem to rozhodil a z měrek na ventily 0,05mm sem vyseknul podložky a mám to teměř rok a auto šlape bez nouzaku ,zatim spokojenost
Díky chlapi za ochotu, toho uživatele co radíte určitě oslovím! Co ale radíte dál, to svoje sám rozdělat a čistit + podložit? Jak posoudím v jaké kondici to turbo vlastně je? Auto má na tacho 205t posledních 100t jsem najel já.
Myslel jsem že bych si sehnal repasovaný a sám si ho hned rozebral a dal podložky/válečky.
Myslel jsem že bych si sehnal repasovaný a sám si ho hned rozebral a dal podložky/válečky.