O1 ASV, Turbo, čištění, podložení - prosím o pomoc nebo radu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
sita
Nováček
Odpovědi: 0

O1 ASV, Turbo, čištění, podložení - prosím o pomoc nebo radu

Příspěvek od sita »

U O1 ASV 81kw rv.03 se už delší dobu potýkám s špatně fungující regulací turba. Došel jsem k závěru že chci turbo čisté s podložkama. A otázky zní, dá se koupit repas již s podložeím? Nebo, můžete někdo podpožky dodat? Koho byste doporučili na nákup repasovaného turba? Dovedu si představit že si to demontuju sám, na rozebrání a vyčištění už se ale moc necítím, nemluvě o repasu. Díky za rady, jak postupovat.
pavelexc
Přispěvovatel

Re: O1 ASV, Turbo, čištění, podložení - prosím o pomoc nebo

Příspěvek od pavelexc »

sita píše:U O1 ASV 81kw rv.03 se už delší dobu potýkám s špatně fungující regulací turba. Došel jsem k závěru že chci turbo čisté s podložkama. A otázky zní, dá se koupit repas již s podložeím? Nebo, můžete někdo podpožky dodat? Koho byste doporučili na nákup repasovaného turba? Dovedu si představit že si to demontuju sám, na rozebrání a vyčištění už se ale moc necítím, nemluvě o repasu. Díky za rady, jak postupovat.
ti co mi to repasovali/ fy turbocar rychle bezproblémove jednání aspon moje osobní zkušenost/ tak podložit mi to nechtěli pry at to sem tam pořadně projedu,tak sem to rozhodil a z měrek na ventily 0,05mm sem vyseknul podložky a mám to teměř rok a auto šlape bez nouzaku ,zatim spokojenost
sita
Nováček

Re: O1 ASV, Turbo, čištění, podložení - prosím o pomoc nebo

Příspěvek od sita »

pavelexc píše: ti co mi to repasovali/ fy turbocar rychle bezproblémove jednání aspon moje osobní zkušenost/ tak podložit mi to nechtěli pry at to sem tam pořadně projedu,tak sem to rozhodil a z měrek na ventily 0,05mm sem vyseknul podložky a mám to teměř rok a auto šlape bez nouzaku ,zatim spokojenost
Ok, díky za radu i to mě napadlo. Když je to turbo zrepasovaný, jde dobře rozebrat? Mohu použít normální měrky?
Stifko
Přispěvovatel

Příspěvek od Stifko »

turbo po repasu nerozdelavej,jezdi a az se ti to zanese,tak to teprav res.Jinak bacha na ty merky z ceho jsou,je tam dost teplo!
Suzuki Burgman 650 40,5kW 2003
VW Multivan T5 2.5TDi 128kW 4-Motion 2008
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 81kW 2003
Škoda Yeti 1.2TSi 77kW 2012
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

podložky do turba umí uživatel : cin
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
libor.98
Aktivista

Příspěvek od libor.98 »

ano doporučuji uživatel CIN udělá ti přímo na míru válečky jaký chceš a nemusíš dávat podložky je to z titanu ten vydrží dost.
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Taky jsem od něj měl podložky a fakt precizní práce,,jak originál..a za pár kaček..
Octavia II RS
sita
Nováček

Příspěvek od sita »

Díky chlapi za ochotu, toho uživatele co radíte určitě oslovím! Co ale radíte dál, to svoje sám rozdělat a čistit + podložit? Jak posoudím v jaké kondici to turbo vlastně je? Auto má na tacho 205t posledních 100t jsem najel já.

Myslel jsem že bych si sehnal repasovaný a sám si ho hned rozebral a dal podložky/válečky.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“