OCtavia 1.6 AEE nenaskočí,mokré svíce.Nevím co s tím!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Přesně tak, tohle se stane i na jednodušších strojích, než je tento..Hlavně si vzpomenout, zda se předtím netankovalo, a co vše se předtím s autem dělalo ..A pro jistotu nalít palivo z vozu do piksličky a zapálit...Směs benzin/nafta může pěkně zavařit. Zásadně ničemu nevěřit, že to předtím fungovalo... 
nepropadat panice...
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
Rozvody OK
Koprese všude 13 bar na jednom je 12 bar
Tlak paliva nevím- seženu měřák a odzkouším
Rozdělovač+svíčky+káble nový
Výfuk odpojím jen co to dám na zvedák
Problém ten sám, začne to točit a chytne,začne se to dusit,koktat,zdechne to a nejde natočit,opět vše mokré.
Zakostřil sem cívku ze všech směrů jak mi tu kolegové poradili,efekt ten sám.
Jsem v koncích. Jak na nic nedojdu,tak to zavezu známýmu co opravuje řj motorů. Ať se na to koukne.
Poznatek - když zkouším jiskru venku na ventilovým víku skáčou jiskry jak na svíčkách-elektrodách tak i mezi 6ti hranem kerým se svíce utahuje a bodkou kovovou. To by podle mě nemělo!
Odpojím vstřiky a auto běží cca 2-3 vteřiny jak švycary !
Udělám nějak rozbor paliva, zda tam není něco co je nepoživatelný pro auto a uvidíme dál!
Koprese všude 13 bar na jednom je 12 bar
Tlak paliva nevím- seženu měřák a odzkouším
Rozdělovač+svíčky+káble nový
Výfuk odpojím jen co to dám na zvedák
Problém ten sám, začne to točit a chytne,začne se to dusit,koktat,zdechne to a nejde natočit,opět vše mokré.
Zakostřil sem cívku ze všech směrů jak mi tu kolegové poradili,efekt ten sám.
Jsem v koncích. Jak na nic nedojdu,tak to zavezu známýmu co opravuje řj motorů. Ať se na to koukne.
Poznatek - když zkouším jiskru venku na ventilovým víku skáčou jiskry jak na svíčkách-elektrodách tak i mezi 6ti hranem kerým se svíce utahuje a bodkou kovovou. To by podle mě nemělo!
Odpojím vstřiky a auto běží cca 2-3 vteřiny jak švycary !
Udělám nějak rozbor paliva, zda tam není něco co je nepoživatelný pro auto a uvidíme dál!
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
-
UchoTD
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
sak vyber rail a postartuj..uvidis ako prasia...uvidis ci krasne mlzia alebo idu ako sracky..ze crkaju...pripadne ked hovoris,ze odpojis vstreky a ide to..tak odpoj vstreky..nastartuj a striekaj sprej do sania..ak pojde vies kde je chyba..
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
Před měřením vstříků v opravně přímo jsem to zkoušel a jak sem psal, scalo to jak když stříkneš stříkačkou, mlhovina to nebyla prostě ani omylem!Zkusim to ještě jednou po tom odzkoušení a výměně vstřiků v opravně!UchoTD píše:sak vyber rail a postartuj..uvidis ako prasia...uvidis ci krasne mlzia alebo idu ako sracky..ze crkaju...pripadne ked hovoris,ze odpojis vstreky a ide to..tak odpoj vstreky..nastartuj a striekaj sprej do sania..ak pojde vies kde je chyba..
-
slovacek.milos
- Aktivista
je tomu tak skoro 1O let tak jsem se trápil s touto koktou a nepřišel jsem na nic,
nakonec jsem vyměnil VN kabely které při měření byly OK a bylo po záhadě napětí asi probéjelo do těch kovových fajek
z těch vstřiku když otočíš lištu a postartuješ de rozprach tak 3O cm, tlaky máš rozvody taky,
tak něco s jiskrou jo taky se mrkni některé fajky jsou na svíčku se soudkem a některí bez soudku to je taky dobrý výdrb

nakonec jsem vyměnil VN kabely které při měření byly OK a bylo po záhadě napětí asi probéjelo do těch kovových fajek
z těch vstřiku když otočíš lištu a postartuješ de rozprach tak 3O cm, tlaky máš rozvody taky,
tak něco s jiskrou jo taky se mrkni některé fajky jsou na svíčku se soudkem a některí bez soudku to je taky dobrý výdrb
-
slovacek.milos
- Aktivista