Motor BXE KO! Zlomená ojnice!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pridavam dalsi...
BXE 08/2007
Kupovana pri 114 tkm info ako bola pouzivana nemam...
Dovtedy olej longlife (tusim 5w30) servisovana v autorizovanom servise
Potom 15tkm interval 5w40
Bez chipu
Jazdene predpisovo, zaroven pravidelne vytacane koli turbu, takze svizne a bez akychkolvek problemov
Teraz 152tkm a ojnica rozlomena priam identicky ako na fotke - 3 valec diera v motore na past
Na dialnici, polnoc, zaradoval som sa a predo mnou debilkou 50km/h pri prazdnej dialnici, tak som to na 3jke vytocil na cca 3000-3500rpm a len to zasrotilo a uz bol motor vypnuty...
Motor uz vymeneny - 900€ cisto len motor...
Vraj ma najazdene 60tkm ale podla toho co tu citam si pojdem aspon pre istotu zistit aky je to modelovy rok.
BXE 08/2007
Kupovana pri 114 tkm info ako bola pouzivana nemam...
Dovtedy olej longlife (tusim 5w30) servisovana v autorizovanom servise
Potom 15tkm interval 5w40
Bez chipu
Jazdene predpisovo, zaroven pravidelne vytacane koli turbu, takze svizne a bez akychkolvek problemov
Teraz 152tkm a ojnica rozlomena priam identicky ako na fotke - 3 valec diera v motore na past
Na dialnici, polnoc, zaradoval som sa a predo mnou debilkou 50km/h pri prazdnej dialnici, tak som to na 3jke vytocil na cca 3000-3500rpm a len to zasrotilo a uz bol motor vypnuty...
Motor uz vymeneny - 900€ cisto len motor...
Vraj ma najazdene 60tkm ale podla toho co tu citam si pojdem aspon pre istotu zistit aky je to modelovy rok.
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Bylo by zajímavé udělat nějakou anketu kdo už je KO a kdo ještě OK..nemyslím,že nápis GERMANY znamená ,že to byl motor vyroben v Německu,ale myslím,že je to jen info kde byl odlitek vyroben..ale asi by musel někdo kdo o tom něco ví napsat jak to chodí s výrobou motorů a následnou montáží do aut
Já mám konkerétně Golf V - BXE,nápis POLAND,auto vyrobeno leden 2008 v Mexiku a vyrobeno pro zákazníka ve Francii.Najeto momentálně 160000 a OK
Já mám konkerétně Golf V - BXE,nápis POLAND,auto vyrobeno leden 2008 v Mexiku a vyrobeno pro zákazníka ve Francii.Najeto momentálně 160000 a OK
mauditt píše:Mám tam "Germany". Ale aj tak sa mi tu natíska otázka prečo odchádzali ojnice iba u "BXE" ? Nie je možné zistiť nejaký rovnaký alebo podobný náznak u každého BXE, ktorému to odišlo ?
Naposledy upravil(a) cajdauo dne 23 led 2013, 21:58, celkem upraveno 1 x.