LEON4999 píše:vyměnily jsme komplet eletriku co je v motoru + ŘJ, dalo se čepro přepinoval se konektor .
mohl by si byt presnejsi jakej konektor a co vse se tam muselo predelat.? diky
Hele na čerpadle máš dvoupinovej konektor kterej jde do palubky(plovák) dáš tam čerpadlo(tam máš origo 4pinovej) napinuješ +- přez relátko pod volantem(který tam musíš vřadit), pak vyměníš ŘJ tam jde motorová eletrika + musíš ještě ten druhej konektor co máš v ŘJ a ten ti vede na snímač v cooleru, podtlaky a ještě něco tam je... tudíš celou ele.co máš v motoru, musíš vyměnit vedení ke spojce, hadice od klima, hadice od serva, kulisu řazení a větší brzdy. )) no jako je to sraní ale neni to těžký je to jednoduchy.. a podle mě to stojí za to když máš motor v autě cca 90kw a v garáži se ti válí 110kw... neřešil sem nic...
LEON4999 píše: včera sem jel domu jasně na sněhu klouže všecko ale aby mi to začalo hrabat na 6 když trošičku přidám plyn ha tam nějaký stádo bude.... POdle mě to pojede jako svině .
co ? kolik jsi jel ze jsi tam dal 6 a jeste ti to hrabalo. 160 km/h ?
hele asi 140km/h? v tu chvíly mi ještě nefungovaly budíky...
LEON4999 píše: včera sem jel domu jasně na sněhu klouže všecko ale aby mi to začalo hrabat na 6 když trošičku přidám plyn ha tam nějaký stádo bude.... POdle mě to pojede jako svině .
pred lety mi vypravel jeden starsi pan,ze mel za mlada jawu 350,ta prej jela jako blazen,prej 220kmh,do dneska teda nevim zda byla blazniva jawa nebo ten pan
Jezdit 140kmh na sněhu taky asi není to pravý ořechový
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
SNIPER pred lety mi vypravel jeden starsi pan,ze mel za mlada jawu 350,ta prej jela jako blazen,prej 220kmh,do dneska teda nevim zda byla blazniva jawa nebo ten pan [/quote]
Zabudol povedať, že na prvé číslo mu svietilo slniečko, Až 638 mala výkon 17kw otvorená verzia 19 kw. Jedine dole TATRAMI 220km/h , ale s VB turbom
Naposledy upravil(a) vilozx6 dne 17 led 2013, 10:56, celkem upraveno 1 x.
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS