start motoru AGR po repasy hlavy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
start motoru AGR po repasy hlavy
zdravím, dnes jsem se pokoušel nastartovat motor AGR po výměně rozvodů a repasy hlavy, ke tryskám sem natahal nové přepadové hadičky, zapojil všechno a točim a točim a nic, vždycky když točim tak nafta dojde do té průhledné hadičky mezi filtrem a čerpadlem asi do půlky ale pak se zas vrátí, už sem zkoušel povolit vstřik jeden ale nepomohlo to, točil sem asi 8x po 10 vteřinách přibližně a pak se vybila baterka, prosím o rady jak na to, díky 

Škoda octavia 1,9 TDI AGR, r.v.1998, 245 000
Jo jasne vstreky vstreky...AGR si pretlaci naftu aj ked namontujes prazdny filter....Pocuj, dobre si pozry rozvody jak to mas, ci to neodpaluje v uplnom pozapale----Pravitko na vacku, zotrvak na znacku. Dalej kde bola ta hlava na repese? Dosla ti zlozena alebo si nahadzoval ventily sam? Pokial to chala odsrali, tak mas nasrate v sedlach ventilov bordel, nema to dobru kompresiu a budes likvodovat baterku za baterkou...Lupino píše:ááno
za A rozvody vsetko OK cistit brzd do sania kolega bude startovat. MUSI IST!
za B rozvody vsetko OK cistit brzd do sania kolega bude startovat. MUSI IST!
za C asi si vsetko neponahadzoval ,,spravne,,.
rozvody budou správně, na pravítko vačka, na kolík čerpadlo, na značky setrvák několikrát protočené a znova skontrolované, hlava repasováná clekově u špčky v oboru v okolí tak si myslim že tam nebude problem, no já mám teď hlavní problém že nemám naftu ani v tej průhlednej hadičce
, dycky chvilku jo když točim, jak přestanu tak zas sleze zpátky do filtru
, dycky chvilku jo když točim, jak přestanu tak zas sleze zpátky do filtru
Škoda octavia 1,9 TDI AGR, r.v.1998, 245 000
Jo super a bude tocit tocit a tocit kym nepojde aj starter potom na repas...Ked tam nechces strikat svinstvo na brzdy kup si origo spray kde mas s 90 to iste len viac to rozprasi.hansdob píše:ten mysll ale to tam nedávej. povol vstřiky a toč až poteče nafta utahni matky a chytne neboj. (pokud máš tedy zapojenou elektriku a dobže rozvody)