zdravím mám vito 111 cdi ,a nechce chitnout ,dám sprej a chitne vpoho ,dělal jsem přepadový test a jeden vstřik dává málinko a tři docela valí nafta,ale aji dost bublinek vzduchu ,myslím že to moc normální není poradí mi někdo?
a také kolik by mělo tlačit čerpadlo v nádrži,mě to dává 8 barů což se mi zdá taky divné tak nevím
mercedes vito nechitá
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zdarec zkontroluj jestli ti to netahne vzduch kolem paliv filtru mužeš to třeba jen na test skusit s filtrem z favorita nebo tam stači dat jen takovej ten pruhlednej s dvěma konci a jestli tesnijou všechny spoje, odřizni ventilek z duže a dej ho na přovod k nadrži zpatečku zacpi a dej tam tlak tak 2 bar jestli to nekde nepochcije nebo to ucpi u čerpadla a natlakuj
EX:Fabia TDI...ATD+Race 783,GTB 2260Vk,EGRoff,KAToff.Véfuck napůl off..PodvozekBC Racing+rozpěra
EX:Leon cupra4 ARL NEserie:)
Seat ibiza ATD,KWracing, 2xoff,výfuk lešenářská trubka
EX:Leon cupra4 ARL NEserie:)
Seat ibiza ATD,KWracing, 2xoff,výfuk lešenářská trubka
-
- Aktivista
Re: mercedes vito nechitá
tak přepadový test s výsledkem málinko a valí , tlak 8 atm a divné to je test jakzbynal píše:zdravím mám vito 111 cdi ,a nechce chitnout ,dám sprej a chitne vpoho ,dělal jsem přepadový test a jeden vstřik dává málinko a tři docela valí nafta,ale aji dost bublinek vzduchu ,myslím že to moc normální není poradí mi někdo?
a také kolik by mělo tlačit čerpadlo v nádrži,mě to dává 8 barů což se mi zdá taky divné tak nevím
vidle tupé a kopa hnoja

hadičky připoj znova nastartuj i přes sprej a napiš v mililitrech kolik z každého vstřiku vyteklo za dobu 4 minuty