napada me jestli to nemuze byt neako zalepene od stare nafty kdyz to dlouho lezelo? zkusim dnes pujcit jeste jinou podavacku a udelat kabel na diag. snad se neco dozvim.
Ale kdy by vas neco napadalo co bych mohl vyskouset nebo predelat, budu rad za kazde info.
mam problem asi primo v tom webastu. Vypada to ze se jakoby prehreje. Cidlo teploty je ta bila kosticka v ridici jednotce ? Da se to zmerit neako bez diag. popr. vymenit ? Vi nekdo co to je za tip ?
Ja tomu ted taky trochu nerozumim nez jsem to rozebral tak jsem to jeste poustel pres diag. a topeni hucelo uz na plno a pak vyplo z duvodu toho hlidace plamene. Aby nebyla ta dratenka uz neaka spatna no ucidim zitra, rano prijde kolik tak to hned zkusim. Akorat by me zajimalo kolik ma ta zdrava zhavka.
Zrovna dneska sem rozebral svoje topení, protože poslední dobou nějak málo topilo.Jinak bez problému teda..zakarbonováno kolem žhavičky a na stěně kolem a sítko už je uprostřed vypálené-přerušený drátky.Ale nepadalo za běhu..Žhavku mužu zněřit zítra...Muže to být klidně i jednotka..
VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..
O jednotce mi ani nemluv zitra zkusim tu novou zhavku a budu videt. Az prijedu domu dam sem foto mojeho spalovaku. Dratenka nevypada zas tak nejhur. Ale podle diag to melo 718 startu a 280h je to hodne ??