VW Passat 1.9 TDI 77kW nebo 2.0 TDI kW??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak můžete srovnávat octávku s passatem?To je jak jablko z hruškou.U passata je spoustu věcí jinak než u škodovky.Vyvažovací hřídele,el.ruční brzda,klíček zapalovaní,atd.To jsou trošku jiný auta.
To tu můžete zachvilku napsat že máte huidaye a držíto.
Prosím nezasírejte fórum takovými rady.
Jinak zpět k passatu,volil bych pouze motor 2,0TDI BMP.
V 1,9TDI to nejede,žere a ještě ten pětikvalt.
A passata v 1,9dti bez filtru neseženeš,jejich jenom pár prvních,pak už jen s filtrem motor BLS.Motor BKC jsem v 3C nevyděl.BXE pouze jednou.
A pokud chceš si něco pročíst o 3C passatu tak si najeď do VW fora a tam toho je stohy.
A passata v 1,9dti bez filtru neseženeš,jejich jenom pár prvních,pak už jen s filtrem motor BLS.Motor BKC jsem v 3C nevyděl.BXE pouze jednou.
A pokud chceš si něco pročíst o 3C passatu tak si najeď do VW fora a tam toho je stohy.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
sorry,ale otázka zněla jestli motor 77,nebo 103 a ty jsou jsou stejné jestli je v oktávce,passatu,nebo audině.sharik4x4 píše:Nevím jak můžete srovnávat octávku s passatem?To je jak jablko z hruškou.U passata je spoustu věcí jinak než u škodovky.Vyvažovací hřídele,el.ruční brzda,klíček zapalovaní,atd.To jsou trošku jiný auta.
o nějaké ruční brzdě,nebo zámku volantu tady nebylo nic-tak laskavě ty nezasírej,nenasírej a lépe čti.
OCT II,2.0 TDi,103KW-BMM
167k/395nm -na pohodu,TDi Fun
167k/395nm -na pohodu,TDi Fun
-
- Nováček
- Romaneek
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
Mám 1,9 BKC takže bez DPF a nelítají tomu ojnice.
Kdyby nebyl za v té době za velmi příjemnou cenu a v super stavu, tak jsem šel do 2,0.
Teď kdybych měl na výběr, tak 1,9 už ne.
Nejede to, žere to (když se chce člověk trochu svézt), krátká převodovka na dálnici nic moc.
Takže za mě 2,0...
Kdyby nebyl za v té době za velmi příjemnou cenu a v super stavu, tak jsem šel do 2,0.
Nejede to, žere to (když se chce člověk trochu svézt), krátká převodovka na dálnici nic moc.
Takže za mě 2,0...
Golf IV variant ASZ, IC ARL, turbo 1752vrk, SW Mirulu, předek bi-led projektory koito, staví to Brembo MAX..
T4 multivan, 111kw zatím série
2x Golf MK2 1,6TD JR 51kw v renovaci, jeden už po..
EX: Fabia combi 1.9Tdi, ASZ+GTB1756VK+FMIC atd.
T4 multivan, 111kw zatím série

2x Golf MK2 1,6TD JR 51kw v renovaci, jeden už po..
EX: Fabia combi 1.9Tdi, ASZ+GTB1756VK+FMIC atd.
-
- Nováček
Jaký máš rok výroby?Romaneek píše:Ahoj,
Takže za mě 2,0...
Měl jsem 3C s motorem 1.9 BLS něco přes 5 let, namotal 290 tkm. Spokojenost ohromná, nejvíc s tím, že motor 1.9 šel z velký části opravovat s dílama z ATD, BKC, BXE i BMM-BMP. Na údržbu to fakt ušlo. 3C ale není Octavie, údržba leze víc do peněz, ale nestěžuju si, to byla jen poznámka. Převodovka 5q mi na dálnici nevadila, nechal jsem si vyměnit pětku za tu nejdelší, co tam šla. Naopak mě potom ten velkej skok 4-5 bavil.
Jsme na fóru o úpravách, takže nesmím vynechat zmínku o tom, že ten motor měl turbo z BMM, spojku z ATD, úpravu sw od DP.
Jsme na fóru o úpravách, takže nesmím vynechat zmínku o tom, že ten motor měl turbo z BMM, spojku z ATD, úpravu sw od DP.
Superb III 2018 CRLB, Superb II 2015 CFGB, ex-Rapid 2014 CBZB, ex-Passat 3C 2007 BLS,
V rodině máme dvě O2 1.9tdi BXE obě cca 250 tisíc a bez problému u jedné jen vyměněná dvouhmota jinak krásně spolehlívý.Kámoš O2 BKD předváděčka koupeno s 30 tisíci těd 150 doted opraveno prasklá stěna mezi válci stejně pořád bere vodu,2X turbodmychadlo,3vstřikovače a taktéž spojka druhý známý měl vetší štěstí passat 2.0 BKD všechny vstřiky vyměněny na svolávačku.Radší 1.9 u tech dvoulitru je tech poruch nějak víc.
Wv golf IV egeneration ASZ+soft TDIfun 122kw@392nm-Prodáno
O2 rs bwa+soft motorpower 190kw@360nm
O2 rs bwa+soft motorpower 190kw@360nm