Za kolik kupujete použitý olej z friťáku?

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
k.amerika
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Za kolik kupujete použitý olej z friťáku?

Příspěvek od k.amerika »

Ahoj všichni, obešel jsem restaurace v okolí a všichni už mají odběratele oleje, ale našel jsem zapadlou hospůdku kde mi nabídli cca 30l týdně, ale za 13kč/l.. Filtraci mám udělanou, tak se mi to pořád vyplatí i za těch 13kč, ale zdá se mi to dost. ZA KOLIK KUPUJETE VY? Díky Jarda :-)
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

dovez to, za 13 koupim jakekoliv mnozstvi ;) mega super cena na dnesni pomery...
k.amerika
Přispěvovatel

Příspěvek od k.amerika »

Díky za názor, tak si to určitě nenechám ujít.. Bude to cca 100l za měsíc, to mi stačí akorát :-)
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

s takovym stalym mnozstvim, za tu cenu, desitky lidi by Te v momente preplatili, kdyby mohli. Takovy zdroj stejne nekdo vybrakuje, driv nebo pozdeji. Casem zjistis, ze nemaji nic, nebo deset za mesic a hned budes vedet, ktera bije! ;) Osobne bych si je pojistil a priplatil si, do budoucna se ta investice vrati... to je realita. Opravdu. 5x tam pojedes a po seste uz ne ;)
k.amerika
Přispěvovatel

Příspěvek od k.amerika »

Tak tě poslechnu a hned při prvním předání oleje zaplatím 15kč za litr ať si to trochu pojistím,, dnes jsem tam vezl barel a majitel restaurace mi řekl at si jezdím každý čtvrtek pro cca 50l.. Takže se bude jezdit dobře:-) Podle mého je 15kč tak akorát, je s tím filtrováním a ředěním práce a v akci jde olej koupit za 25kč čistý, viz teď kaufland.. Kolik je tedy rozumná cena nefiltrovaného vyfritu?
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

dobre, ale deset kacek na litru, filtrace, kdyz vis co a jak neni zas tak hrozna. Za nefiltr do 15,-, jinak uz je to takove... bohuzel v okoli byly ceny na 12,- a stejne se vzdy nasel nekdo, kdo preplatil. ;)
michal5763
Nováček

olej

Příspěvek od michal5763 »

čau kluci, nabízim k prodeji cca 200 litrů vyfritovanýho oleje ode mě z restaurace. Olej je přefiltrovaný přes papír ve fritéze takže je bez větších nečistot. Použití jako palivo je samozřejmě na vlastní nebezpečí. K odběru okamžitě v Plzni, za cenu 15 Kč/litr. Pokud by měl někdo zájem zašlete maila, mám ho v profilu.
bobyd
Přispěvovatel

Příspěvek od bobyd »

Hele :) .......deset korun to je moje vykupni cena a da se sehnat :scooter:
Sharan 1.9 TDI 96 kw GOAL
OVCE 2.0 TDI 103 kw BKD
klo55
Přispěvovatel

Příspěvek od klo55 »

Zdarec,ja bych mohl mit tak 30l vyfritu tydne.takze pokud bude mit nekdo zajem,tak se ozvete.Litr za 12kc.Olomouc 732471201
2martanek
Sběrač informací
Bydliště: (SK)- SE, SI, NM, MA, (CZ) - Jihomoravský, Zlínsky Kraj, AT

Ponukam fritovaní olej za rady na prestavbu

Příspěvek od 2martanek »

Zdravím, mám prístup k fritovanému oleju a preto že som si kúpil teraz medáka a dávam to do neho potrebujem sa s niekim poradit. Za rady by som sa podelil o tento olej. Na množstve by sme sa dohodli. Som z Myjavi alebo Jihomoravský kraj. A tiež sa pohybujem v okolí Senica, Kúty, Malacky.. Ak je tu niekto v tomto okolí napíšte mi. Chcel by som len vediet ako to vylepšiť aby som nejazdil zo strachom a aby to čo najmenej škodilo autu a tak.. Dikes

2martanek@azet.sk :P
ezop
Přispěvovatel

Příspěvek od ezop »

davam 5kaček za 1l a od jeptišek co vyvařujou pro bezdomovce atd tak sadarmooo :)
soles
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od soles »

Chlapci nepřehánějte to s tím olejem, když venčím psa a projedete kolem, tak se olizuje ještě půl hodiny (crazy)
Stewa
Přispěvovatel

Re: Ponukam fritovaní olej za rady na prestavbu

Příspěvek od Stewa »

2martanek píše:Zdravím, mám prístup k fritovanému oleju a preto že som si kúpil teraz medáka a dávam to do neho potrebujem sa s niekim poradit. Za rady by som sa podelil o tento olej. Na množstve by sme sa dohodli. Som z Myjavi alebo Jihomoravský kraj. A tiež sa pohybujem v okolí Senica, Kúty, Malacky.. Ak je tu niekto v tomto okolí napíšte mi. Chcel by som len vediet ako to vylepšiť aby som nejazdil zo strachom a aby to čo najmenej škodilo autu a tak.. Dikes

2martanek@azet.sk :P
Jak jsem ti psal, tohle auto může jezdit v létě bez úprav úplně bez problémů. Prvním krokem bys měl odebrat termostat na palivu a nechat ohřívat palivo od vody z chladiče - jak sem ti říkal.
Teď o víkendu budu z auta vydělávat celou chladící soustavu, můžu ti ukázat jak to mám zapojené a co by ještě bylo dobrý přidělat, stačí se ozvat ;-)
Mercedes-Benz W210 300D
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“