Za kolik kupujete použitý olej z friťáku?
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Za kolik kupujete použitý olej z friťáku?
Ahoj všichni, obešel jsem restaurace v okolí a všichni už mají odběratele oleje, ale našel jsem zapadlou hospůdku kde mi nabídli cca 30l týdně, ale za 13kč/l.. Filtraci mám udělanou, tak se mi to pořád vyplatí i za těch 13kč, ale zdá se mi to dost. ZA KOLIK KUPUJETE VY? Díky Jarda 

s takovym stalym mnozstvim, za tu cenu, desitky lidi by Te v momente preplatili, kdyby mohli. Takovy zdroj stejne nekdo vybrakuje, driv nebo pozdeji. Casem zjistis, ze nemaji nic, nebo deset za mesic a hned budes vedet, ktera bije!
Osobne bych si je pojistil a priplatil si, do budoucna se ta investice vrati... to je realita. Opravdu. 5x tam pojedes a po seste uz ne 

Tak tě poslechnu a hned při prvním předání oleje zaplatím 15kč za litr ať si to trochu pojistím,, dnes jsem tam vezl barel a majitel restaurace mi řekl at si jezdím každý čtvrtek pro cca 50l.. Takže se bude jezdit dobře:-) Podle mého je 15kč tak akorát, je s tím filtrováním a ředěním práce a v akci jde olej koupit za 25kč čistý, viz teď kaufland.. Kolik je tedy rozumná cena nefiltrovaného vyfritu?
-
- Nováček
olej
čau kluci, nabízim k prodeji cca 200 litrů vyfritovanýho oleje ode mě z restaurace. Olej je přefiltrovaný přes papír ve fritéze takže je bez větších nečistot. Použití jako palivo je samozřejmě na vlastní nebezpečí. K odběru okamžitě v Plzni, za cenu 15 Kč/litr. Pokud by měl někdo zájem zašlete maila, mám ho v profilu.
-
- Sběrač informací
- Bydliště: (SK)- SE, SI, NM, MA, (CZ) - Jihomoravský, Zlínsky Kraj, AT
Ponukam fritovaní olej za rady na prestavbu
Zdravím, mám prístup k fritovanému oleju a preto že som si kúpil teraz medáka a dávam to do neho potrebujem sa s niekim poradit. Za rady by som sa podelil o tento olej. Na množstve by sme sa dohodli. Som z Myjavi alebo Jihomoravský kraj. A tiež sa pohybujem v okolí Senica, Kúty, Malacky.. Ak je tu niekto v tomto okolí napíšte mi. Chcel by som len vediet ako to vylepšiť aby som nejazdil zo strachom a aby to čo najmenej škodilo autu a tak.. Dikes
2martanek@azet.sk
2martanek@azet.sk

Re: Ponukam fritovaní olej za rady na prestavbu
Jak jsem ti psal, tohle auto může jezdit v létě bez úprav úplně bez problémů. Prvním krokem bys měl odebrat termostat na palivu a nechat ohřívat palivo od vody z chladiče - jak sem ti říkal.2martanek píše:Zdravím, mám prístup k fritovanému oleju a preto že som si kúpil teraz medáka a dávam to do neho potrebujem sa s niekim poradit. Za rady by som sa podelil o tento olej. Na množstve by sme sa dohodli. Som z Myjavi alebo Jihomoravský kraj. A tiež sa pohybujem v okolí Senica, Kúty, Malacky.. Ak je tu niekto v tomto okolí napíšte mi. Chcel by som len vediet ako to vylepšiť aby som nejazdil zo strachom a aby to čo najmenej škodilo autu a tak.. Dikes
2martanek@azet.sk
Teď o víkendu budu z auta vydělávat celou chladící soustavu, můžu ti ukázat jak to mám zapojené a co by ještě bylo dobrý přidělat, stačí se ozvat

Mercedes-Benz W210 300D