307 nejde elektrika

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mia1
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

307 nejde elektrika

Příspěvek od mia1 »

307 r.2003 1.4hdi auto nastartovalo ,ujelo dva metry chcíplo,ted nejde startér ,nejde část elektroinstalace-nejdou okna,ventilátor,blinkry/ale výstražné jo/stěrače,přistartu zhasne půlka kontrolek,žhavení jde.pojistky vypadají ok.nasměruje mě někdo? díky
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

chce to diag nedávno přivezli něco podobného a byla smázlá bsi a komplet vin v jednotkách
mia1
Přispěvovatel

Příspěvek od mia1 »

zítra to přečtu.snad to texa zvládne :?
Sayllo
Aktivista

Příspěvek od Sayllo »

mia1 píše:zítra to přečtu.snad to texa zvládne :?
Nechcem ta sklamat, ale na tieto francuzske huncuty skor origo diagbox-lexia.

Pokial by mal niekto origo lexia co moze ist na net, nahodi si to BSI v podstate uplne same. Vola sa to aj Reinicializacia.

Pokial klakla BSI nenahodis ju inak ako Lexia-Diagbox, alebo potom uz iba na stole cez programator eeprom (beeprog pokial chces aj uspiet)

Dobre ti hovori stou BSI, ale starter ti ide cez BSM, ale zas k BSM ide od BSI.
Pokial by ti prestal tocit starter uplne, BSM poistka 25A. Pokial moc tlacis na starter, vyhori. Vcera som mal sexi modus, boli tam nasalat vstreky a rampa, typek startoval to auto s cisticom na brzdy az kym starter ani netukom, potom ho vymenil a netukol stale...Zhoreta poistka.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

mrkni se na kostry na špici podběhu..
vinek
Přispěvovatel

Příspěvek od vinek »

Stejný problém citroen jumpy. 2008 1.6 hdi nejde nastartovat ani netoci startér udělalo to z nového nic Pres noc pojistky OK ale rj motoru nejde napojit na diagnostiku nenašel jsem k tomu schema ale ze stejného systému a podle toho mi nejde jedno napajeni do jednotky. Sel jsem po státu a ten jde do pojistkovky v motorovým prostoru pipakem jsem nasel ktera pojistka ho jisti a zvláštní je ze na ni neni napětí a když odpojim z pojistkovky všechny konektory Nechanic jen tlustou 30 od baterky tak se na ni objeví 12 v jak připojím nějaký konektor napětí se ztratí a nedělá to jen u ty pojistky ale i u jiných. Uz nevim co s tím poraďte kdo jste řešil neco podobného
go go go diesel :)
mia1
Přispěvovatel

Příspěvek od mia1 »

u mě to nakonec bylo jen startérem
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Vinek, přečti si, co napsal roman 1648, tam bych začal...
nepropadat panice...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jo, to mám takovou pěknou zkušenost, byla to tehdy 2 roky stará 307ma, dělal jsem tam jen nějaký blbostri, olej, svíčky nebo co, vyjíždím z dílny, najednou všechno zhaslo a auto hluchý jak poleno - říkám do prdele co teď. diagnostika ( PPO ) ani hovno - nešlo se spojit
tak jsme do toho čuměli a na špici podběhu je kostřící místo - tak jako že to přetáhnu jednu tu matku a ta mi zůstala v ořechu
muselo to být dodrbaný už z výroby, bouraný to nebylo
vinek
Přispěvovatel

Příspěvek od vinek »

Tak jsem propojil na bsm tu pojistku od te jednotky motoru s jinou pojistkou co jde po patnactce a auto bezi normalne ale v rj motoru je zapsana zavada ridici jednotka chyba v pameti p0603 a auto jede jen do 3000 tisic otacek ale kdyz jsem to propojil tak ta zavada sla smazat a jelo to normalne az dneska je trvala a auto jede jen do tech 3000 muze to byt tim napajenim??
go go go diesel :)
Sayllo
Aktivista

Příspěvek od Sayllo »

vinek píše:Tak jsem propojil na bsm tu pojistku od te jednotky motoru s jinou pojistkou co jde po patnactce a auto bezi normalne ale v rj motoru je zapsana zavada ridici jednotka chyba v pameti p0603 a auto jede jen do 3000 tisic otacek ale kdyz jsem to propojil tak ta zavada sla smazat a jelo to normalne az dneska je trvala a auto jede jen do tech 3000 muze to byt tim napajenim??
Cize bol problem vtych poistkach BSM, ze? Alebo uz komplet BSM? pokial ta chyba je stale a starter uz spina normalne, je potom problem v spinani v BSM. tym padom sa tej chyby nezbavis :(

Ja som mal takto odpalenu BSM ze nepustala stavu pre cerpadlo..Bol to benzin C4...Stale len tocila, ziadne palivo...NIKDE ZIADNA CHYBA! pripojim som 12 na cerpadlo napriamo, auto naskocilo a BSM chyba obvodu palivoveho cerpadla....
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“