307 nejde elektrika
Moderátoři: šulda, Moderátoři
307 nejde elektrika
307 r.2003 1.4hdi auto nastartovalo ,ujelo dva metry chcíplo,ted nejde startér ,nejde část elektroinstalace-nejdou okna,ventilátor,blinkry/ale výstražné jo/stěrače,přistartu zhasne půlka kontrolek,žhavení jde.pojistky vypadají ok.nasměruje mě někdo? díky
Nechcem ta sklamat, ale na tieto francuzske huncuty skor origo diagbox-lexia.mia1 píše:zítra to přečtu.snad to texa zvládne
Pokial by mal niekto origo lexia co moze ist na net, nahodi si to BSI v podstate uplne same. Vola sa to aj Reinicializacia.
Pokial klakla BSI nenahodis ju inak ako Lexia-Diagbox, alebo potom uz iba na stole cez programator eeprom (beeprog pokial chces aj uspiet)
Dobre ti hovori stou BSI, ale starter ti ide cez BSM, ale zas k BSM ide od BSI.
Pokial by ti prestal tocit starter uplne, BSM poistka 25A. Pokial moc tlacis na starter, vyhori. Vcera som mal sexi modus, boli tam nasalat vstreky a rampa, typek startoval to auto s cisticom na brzdy az kym starter ani netukom, potom ho vymenil a netukol stale...Zhoreta poistka.
Stejný problém citroen jumpy. 2008 1.6 hdi nejde nastartovat ani netoci startér udělalo to z nového nic Pres noc pojistky OK ale rj motoru nejde napojit na diagnostiku nenašel jsem k tomu schema ale ze stejného systému a podle toho mi nejde jedno napajeni do jednotky. Sel jsem po státu a ten jde do pojistkovky v motorovým prostoru pipakem jsem nasel ktera pojistka ho jisti a zvláštní je ze na ni neni napětí a když odpojim z pojistkovky všechny konektory Nechanic jen tlustou 30 od baterky tak se na ni objeví 12 v jak připojím nějaký konektor napětí se ztratí a nedělá to jen u ty pojistky ale i u jiných. Uz nevim co s tím poraďte kdo jste řešil neco podobného
go go go diesel 

jo, to mám takovou pěknou zkušenost, byla to tehdy 2 roky stará 307ma, dělal jsem tam jen nějaký blbostri, olej, svíčky nebo co, vyjíždím z dílny, najednou všechno zhaslo a auto hluchý jak poleno - říkám do prdele co teď. diagnostika ( PPO ) ani hovno - nešlo se spojit
tak jsme do toho čuměli a na špici podběhu je kostřící místo - tak jako že to přetáhnu jednu tu matku a ta mi zůstala v ořechu
muselo to být dodrbaný už z výroby, bouraný to nebylo
tak jsme do toho čuměli a na špici podběhu je kostřící místo - tak jako že to přetáhnu jednu tu matku a ta mi zůstala v ořechu
muselo to být dodrbaný už z výroby, bouraný to nebylo
Tak jsem propojil na bsm tu pojistku od te jednotky motoru s jinou pojistkou co jde po patnactce a auto bezi normalne ale v rj motoru je zapsana zavada ridici jednotka chyba v pameti p0603 a auto jede jen do 3000 tisic otacek ale kdyz jsem to propojil tak ta zavada sla smazat a jelo to normalne az dneska je trvala a auto jede jen do tech 3000 muze to byt tim napajenim??
go go go diesel 

Cize bol problem vtych poistkach BSM, ze? Alebo uz komplet BSM? pokial ta chyba je stale a starter uz spina normalne, je potom problem v spinani v BSM. tym padom sa tej chyby nezbavisvinek píše:Tak jsem propojil na bsm tu pojistku od te jednotky motoru s jinou pojistkou co jde po patnactce a auto bezi normalne ale v rj motoru je zapsana zavada ridici jednotka chyba v pameti p0603 a auto jede jen do 3000 tisic otacek ale kdyz jsem to propojil tak ta zavada sla smazat a jelo to normalne az dneska je trvala a auto jede jen do tech 3000 muze to byt tim napajenim??

Ja som mal takto odpalenu BSM ze nepustala stavu pre cerpadlo..Bol to benzin C4...Stale len tocila, ziadne palivo...NIKDE ZIADNA CHYBA! pripojim som 12 na cerpadlo napriamo, auto naskocilo a BSM chyba obvodu palivoveho cerpadla....