Dnes jsem jel v kolone na dvojku (passat 2.0tdi. prev. HDV), otacky 2000 a zaclo to delat takovy divny zvuky a jakoby to trosku pribrzdovalo.. Pak kdyz se to rozjelo, tak na kteroukoliv rychlost otacky 2000, lehka noha, udrzovani rychlosti a zas chrasteni a drobne pribrzdovani.. Kdyz jsem na to slapnul, tak nic.. Dela to to vybehany lozisko (uz se mi taky protaci v obale) nebo treba setrvak?? (uz teda trosku chrasti na volnobeh) Budu to ted davat vsechno opravovat, ale zejtra mam jet jeste poradnou streku, tak jestli se mi nemuze neco vysypat? To drobne pribrzdovani mi trosku vydesilo.. Dik
Tomas.cz píše:A když to chrastí na volnoběh a sešlápneš spojku přestane to?
Jo jo, prestane, to by mel bejt asi nacatej setrvak, treba kdyz na volnobeh lehce potukam na plyn, zaklepe to nejvic. Jenze to mi dela uz pul roku, ale to zachrasteni pri tech 2000 tis. ot. to udelalo poprvy, chvili po tom co jsem zjistil to protacejici se lozisko ve skrini (zatim teda do stran nemelo vuli skoro zadnou).. Tak nevim, jestli uz se setrvak porouci nadobro nebo se zacina sypat neco v ty prevodovce...
octavia.TDI píše:ne je to na ho... ,vymezením nic nespravíš je to jen takova nouzovka...
nouzovka.... no taxi v Trnave na sharane ma spokojne nabehane 70 000 km a to podotýkam že v meste.
Mno vidíš a mě ta oprava vydržela něco přes 3t. km a je to tam kde bylo, převodovka která se dělala zároveň, ale byla dole, tak na té se hejbe ložisko pořád i po vymezení kroužkama.... takže na kokot, akorat prachy v p...
nova za 18 to asi neni zla cena pozeram naša ma kod FWZ ,menit sa mi ju momentalne nechce ,vsetko funguje akurat to hučanie na 5 dole kopcom ,neviem čo to moze sposobit
kludas69 píše:mam druhy mesiac octaviu 4x4 a pozorujem na petke hučanie poprosim tel.na Lukasa 6666
Vyndat rozebrat nechat udělat futro! Žádný kroužky okolo fak nemají cenu! Kdo ví jak je to tam z obou stran vymlaceny tak určitě potvrdí!
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
ma niekto opravovanu prevodovku od p.Sixta kolko to vyjde na financie ,moj problem o2 4x4 na piatej r.trocha hukne auto mam 2mesiace po byvalom majitelovi sa zlahla zem,teda aspon na slovensku
Mam, ale prevodovka pri zarazovani petky houkne stejne a to samy i pri jizde na tu petku.. Menil i nejake lozisko takze 8500,- + 500,- za lozisko bez papiru..