tiež by ma zaujímalo, ci sa dá vymenit BXE BLS za napr AXR, ASZ ARL.... a pod....??? Inak známý teraz v Januári/lednu ...BXE-k.o. diera o preimere 12centinerov na 1 válci, 203tis km (auto ma od novoty)
Lesterjs píše:tiež by ma zaujímalo, ci sa dá vymenit BXE BLS za napr AXR, ASZ ARL.... a pod....??? Inak známý teraz v Januári/lednu ...BXE-k.o. diera o preimere 12centinerov na 1 válci, 203tis km (auto ma od novoty)
Lesterjs píše:tiež by ma zaujímalo, ci sa dá vymenit BXE BLS za napr AXR, ASZ ARL.... a pod....??? Inak známý teraz v Januári/lednu ...BXE-k.o. diera o preimere 12centinerov na 1 válci, 203tis km (auto ma od novoty)
Tomas.cz píše:Hlavní rozdíl motorů Axx vs. Bxx je v umístění snímače otáček klikovky, na to pozor.
jj, to vím, zajímalo by mě jestli to bude fungovat když zachovám ten jiný snímač. Až to budu mít venku tak zkusím porovnat bloky (hlavně díry, závity atd)
jarysek120 píše:Asi zalezi na kusu neverim ze na vsech autech v roce 2007-2008 se to stane
No ale čím to je?
Na tých ročníkoch lietali ojnice ,pridierali sa šalky na kľukovke ,čapy na piestoch:-(
A to je jedno či BXE alebo BLS:-( a je jedno či bol z čipom alebo bez a je jedno či 90000 km alebo 200000km.
Dnes jsem v praci mluvil s automechanikem, kteremu na BXE vyletla ojnice a normalne tam dal spodek z ASZ. Krouzek na snimani kliky v pohode nasadil, nic zasadne neupravoval.