vstřikovací čerpadlo na ALH
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vstřikovací čerpadlo na ALH
Koupím vstřikovací čerpadlo na Seat Toledo II r.v. 99 1.9 TDI 66kW ALH. Pouze vyzkoušené čerpadlo aby mělo dobré teplé i studené starty a bezproblémový a tíchý chod. Třeba i nějaký repas.
no asi takhle já mám v autě čerpadlo které je hlučné jinak starty a jízda zatím úplně bez problému, tak bych tam nechtěl dát horší než tam je.hansdob píše:jak myslíš vyskoušené?? Mám tu čerpadlo který až do rány auta jezdilo bezvadně 100% funkční 3500kč
Prostě aby to bylo od někoho z auta kdo s ním jezdil a zaručí mi že starty jak teplé tak i studené byly OK a že čerpadlo nerachotilo jako když by se mělo rozpadnout jako to moje. Popřípadě jak jsem psal, nebráním se připlatit si a dát tam klidně nějaký repas, když to bude podložené nějakým papírem.
Tak repas nemám. Mám jen vyndané z kamarádovýho golfa po nehodě auto šlo na likvidaci auto startovalo teplé i studené a nijak nerachotilo.
PS: já jsem tedy ještě rachotící čerpadlo ani neviděl kolik máš najeto a na co to jezdí?? Opravdu ten rachotdělá čerpadlo.
PS: já jsem tedy ještě rachotící čerpadlo ani neviděl kolik máš najeto a na co to jezdí?? Opravdu ten rachotdělá čerpadlo.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Re: vstřikovací čerpadlo na ALH
Mam čepro asi 2500km po repasi... cena 3300,-vencavw píše:Koupím vstřikovací čerpadlo na Seat Toledo II r.v. 99 1.9 TDI 66kW ALH. Pouze vyzkoušené čerpadlo aby mělo dobré teplé i studené starty a bezproblémový a tíchý chod. Třeba i nějaký repas.
Já jsem auto nedávno koupil takže netuším. Podle tachometru má 180000km ale ve skutečnosti to muže být úplně jinak.hansdob píše:Tak repas nemám. Mám jen vyndané z kamarádovýho golfa po nehodě auto šlo na likvidaci auto startovalo teplé i studené a nijak nerachotilo.
Re: vstřikovací čerpadlo na ALH
Máš od té repase nějaký papír? Popřípadě kdo to dělal?LEON4999 píše:Mam čepro asi 2500km po repasi... cena 3300,-vencavw píše:Koupím vstřikovací čerpadlo na Seat Toledo II r.v. 99 1.9 TDI 66kW ALH. Pouze vyzkoušené čerpadlo aby mělo dobré teplé i studené starty a bezproblémový a tíchý chod. Třeba i nějaký repas.