tak ja mám AHF combi bez ESP, brzdy ATE PD 280mm a platnicky ATE už 65tis km, neskrutene nehádžu (som myslel,že su skrutene- ale pri kontrole co mi hádzali asi 2000km vyslo na javo,že gulove čapy riadenia a tyčky riadenia sú úplne v háji po 65tis km čo som ich dával od Haco nové) tak sa vymenilo iba toto a brzdy sú ok, už mi to nehádze volantom, takže som rád, bo po tých 65tis km mám ešte platničky na 60% dobré, čo mi príjde že super....) (to som potom zvedavý,či vydržia dvoje platne na jedny kotúče ...to je cca 200tis km)...ale to pochybujem!!! Počítam,že pri tých druhých už aj kotúče povolia. a kedže nemám vymenenú brzdnú kapalinu, tak mi to brzdí horšie ako niektoré podobné auta ale inak som spokojný, plánujem kapalinu tento rok vymeniť za dot 4 alebo 5 značky BP, potom napíšem aký majú účinok....aj ked tomu velmi neverím,že brzdovka ten účinok nejak vylepší...no nechám sa prekvapiť

Bratrancov krátký golf4 AHF bez ESP na 280mm origo brzdách brzdí ako keby mal kotvu z tankera za autom, ideš si vybiť zuby o volant. toto som nezažil ani u O1 sedan RS na 312-tkách,
Po výnene tej kapaliny napíšem dojmy, ale až po ujetí nejakých pár sto kilometroch...
+ pridávam nejaké velmi zaujímavé video (nie je origo ako origo!!! )
http://auto.sme.sk/c/6131319/autosmeliv ... enoch.html