názor je zajímavý ale kdybys třeba napsal co se na tom lukasu kazí co je tam stále problémové, co to je ta sračka,
dávkovač pístky, deska, hlava, ovládací ventily,čerpadlo,

To by velmi zaujimalo aj mna

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
45O.OOO mám na lukasu, ta páčka s kloubkama byla už tak KO že upadla, a střelilo gufero, čerpadlo čerpalo sajraty všeho druhu,bahno píše:Zatial ich kazdy len meni.
mi třeba nesvítí kontrolka paliva, a když palivo dochází tak mám vysoký volnoběh kdybych auto chcípl nenatočím, ale auto klidně dojede 2O km k benzince,radluk píše:Bohuzel, ja jsem minuly tyden videl, ze Lucas jde nejak divne, jel jsem Brno pres Buchlovske a jak jsem rezal zatacky a mel jsem uz malo nafty, tak si v nejprudsich dlouhych stoupanich cucal vzduchu. V nesovicich jsem nabral, Brno normal dojel. A na druhy den po startu chcipl, houpal se volnobeh, druhy den taky chcipl po startu, ted vypada, ze se z toho vylecil, ale nevim nevim
Tiez som mal tu packu stiahnutu pruzinkou,aby to neviklaloslovacek.milos píše:45O.OOO mám na lukasu, ta páčka s kloubkama byla už tak KO že upadla, a střelilo gufero, čerpadlo čerpalo sajraty všeho druhu,bahno píše:Zatial ich kazdy len meni.
kolem mě jezdí i ke mně jezdí pár feld s lukasama,
moje čeradlo časem pude ven dal jsem turbo a musí přijít i turbo čerpadlo jinak to nejede jak má