převodovka vw polo sdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- martinsidlo
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Já taky,všecko piánko, nějaká ložiska, vyšlo to ani ne na 250 kč, nic víc,ale nevydrží to, protože já mám skurvenou pulku,jakoby obal a nemá o správnou vůli na stálým převodu a hučí mi to už!Jirka. píše:taky jsem dělal ložisko na převodovce sdi, absolutně bez přípravků nebo lisu, vyšlo to na 900kč
Musím shánět jinou převodovku
No já to dělal na F1 tam je dvouložisko, na obalu nezáleží, polo to má asi teda jinakThrashTheTrash píše:Já taky,všecko piánko, nějaká ložiska, vyšlo to ani ne na 250 kč, nic víc,ale nevydrží to, protože já mám skurvenou pulku,jakoby obal a nemá o správnou vůli na stálým převodu a hučí mi to už!Jirka. píše:taky jsem dělal ložisko na převodovce sdi, absolutně bez přípravků nebo lisu, vyšlo to na 900kč
Musím shánět jinou převodovku
-
- Přispěvovatel
Stalo se mi uplne to same na Seat cordoba SDI 2002. Prevodovka na sdi nesehnatelna, nicmene pak jsem narazil na inzerat a ze pry za 2 tis....nicmene 600km daleko. Udelal jsem fotky a vyrazil tam, vypadaly uplne stejne nicmene po prevozu domu se zjistilo ze je z toho starsiho typu. Prevodovka uplne nepasovala, vim ze dva srouby byli jinde, davala se jina lamela a pritlacak, ale vse maka dodnes.
BMW 320d E46,2002
-
- Aktivista
Jo to tak prostě je,ono to stejný na pohled je,ale pak se člověk zasekne když zjistí že nemá kam našroubovat držák nějakej a je problém!martilulin píše:Stalo se mi uplne to same na Seat cordoba SDI 2002. Prevodovka na sdi nesehnatelna, nicmene pak jsem narazil na inzerat a ze pry za 2 tis....nicmene 600km daleko. Udelal jsem fotky a vyrazil tam, vypadaly uplne stejne nicmene po prevozu domu se zjistilo ze je z toho starsiho typu. Prevodovka uplne nepasovala, vim ze dva srouby byli jinde, davala se jina lamela a pritlacak, ale vse maka dodnes.
-
- Aktivista
Podle mě to nepoznáš nijak když to nic nedělá, to bys musel preventivně rozdělat a zkontrolovat ložiska v obalu!Jinak to poznáš jasně,začne to rachotit v lepším případě, v horším rána a je jasno odkud to šloz-x-r píše:jak se pozna u sdi ibizi ze prevodovka jde do haje? Zatim mi nehuci jen jednicka jde spatne radit pravdepodovne synchron.
prevodovka podle win typ DFW